Nou în bibliotecă!

12715218_431458017064137_654553389442612459_n

Primite: De la Anca Ciochina am primit Istoria Literaturii Japoneze vol. 1-2 ( sper să se facă și volumul 3 ) și Balada de la Narayama. Mulțumesc mult! :*
De la sponsorul blogului Târgul Cărții ( http://www.targulcartii.ro/ ) cartea Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei.

Cumpărate : Marțianul și volumele 4-7 din seria Regii Blestemați. 😀
Câștigate: Anamneza (https://www.facebook.com/goodread.ro/?fref=ts )
Valuri de viață ( https://www.facebook.com/Valuri-de-via%C8%9B%C4%83-174735266204499/?fref=ts) Nesfârșita goană după elefant ( https://readersrepublic.wordpress.com/)

Datorită unor schimburi am făcut rost de Nu privi înapoi și Tentația fructului oprit.

Voi ce ați mai cumpărat/primit/câștigat ?

10 gânduri despre „Nou în bibliotecă!

  1. Ce misto sunt toateee! Sa te bucuri de ele!
    Am observat si eu Regii blestemati si am vrut sa mi-o iau, plus ca pretul pe elefant e chiar mic la cat de bune sunt cartile astea, dar le-am zarit in vacanta in biblioteca matusi-mii. E super editia pe care o are ea. ❤ Si de abia astept sa am timp sa le citesc si pe alea. :)) (omg, cate vreau sa citesc)

  2. Foarte frumoase cărţile!! Îmi fac cu ochiul cărţile cu tematică japoneză, „Marţianul”, „Valuri de viaţă”(acum citesc „Oameni, îngeri şi demoni” de aceeaşi autoare) şi „Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei”. Abia aştept să fac rost de ele.
    Spor la citit! Să te bucuri de ele! 🙂

      1. Sunt aproape de sfârşitul ei. Îmi place. Este cu totul altceva, altfel de stil decât eram obişnuită. Am mai citit cărţi despre îngeri, demoni dar nici una în acest fel. Ce mă incomodează este numărul măricel de pagini şi decrierile lungi. Însă îmi place că este un fel de repovestire a creării omului, cea ce mi se pare fascinant.

Lasă un comentariu