Recenzie: Clubul Bonelor – Ideea genială a lui Kristy de Ann M. Martin

109109911_2763158210582717_4990702080501250396_o

Când află că mama ei se străduieşte să găsească o bonă pentru David Michael, lui Kristy Thomas îi încolțește în minte ideea de a înființa un club de bone împreună cu prietenele ei, Claudia, Stacey şi Mary Anne. Toate au experienţă cu îngrijirea copiilor, iar un club le-ar da ocazia să se distreze în timp ce… câştigă o grămadă de bani. Dar niciuna dintre cele patru prietene nu s-a gândit că vor avea de-a face cu apeluri telefonice dubioase, cu animale de companie violente, chiar și cu copii neastâmpăraţi și cu părinți care nu spun întotdeauna adevărul. Să ai un club de bone nu e deloc floare la ureche, dar Kristy şi prietenele ei n-au de gând să cedeze în faţa provocărilor!  O poveste cu personaje memorabile, cu probleme desprinse din viața reală, plină de umor și cu o intrigă care menține treaz interesul cititorului.

O mică recenzie. O lectură foarte ușoară, perfectă pentru o zi de weekend.  Am terminat această carte într-o oră, de aceea vă zic că este o lectură foarte ușoară, pe alocuri amuzantă. Kristy are o idee datorită unei faze cu mama ei, aceasta căuta pe cineva care să aibă grijă de copilul cel mai mic, și hop ideea apăru. Kristy și prietenele sale se ocupau cu babysitting-ul, dar acum vor fi la alt nivel. Dar nu e deloc ușor, pe lângă telefoane ciudate sau greșeli amuzante, fetele au parte și de momente în care școala, părinții le cam dau de furcă, plus că noua fată are un secret, și ce scene mai fac fetele astea! În familia lui Kristy se întâmplă multe, m-a cam enervat Kristy în unele momente, mama lui Stacey îmi este antipatică.  Doamne și faza cu vecina Porter a fost genială, m-a făcut să râd, cine știe ce este cu adevărat, motanul Boo Boo mi-a adus aminte de motanul meu, Mișu.  Mi-a plăcut și faza cu Buffy și Pinky.  In rest este o carte simpatică, face parte dintr-o serie care a avut mult succes și a fost ecranizată, serialul este la Netflix, vă las trailerul aici : Clubul bonelor . Deja aștept să văd serialul, chiar m-a făcut curioasă trailerul, mi-a adus aminte de un film cu bone de pe Disney Channel.

Ardeam de nerăbdare să se facă odată ora nouă, ca să-i pot transmite și lui Mary Anne, prin semnale luminoase, această idee fantastică.

Datorită acestui club fetele se descoperă pe ele, de ce sunt în stare, despre prietenia lor și au parte de ceva aventuri.

Cartea a apărut la editura Litera. Ați citit această carte? Cum vi s-a părut?

M-am entuziasmat și speriat în același timp…și m-am simțit fericită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s