Jocuri paranormale pe care nu ar trebui să le joci

Bookaholici, oricine a citit articolele publicate de mine aici e posibil să fi realizat că eu mă ocup și de poveștile de groază însă și de articolele Science Facts. Azi o să mă ocup doar de acest top cu jocuri paranormale și vă voi explica altă dată cu adevărat motivele pentru care nu ar jucate.

1. Bloody Mary

Pun pariu că doar toată lumea se aștepta la asta.

Jocul Bloody Mary a început pe undeva prin America, evident, jucat in special la petreceri.

Regulile sunt simple: Du-te in baie, noaptea, aprinde o lumânare sau 2, holbează-te in oglindă și spune „incantația” după care ai vrea să apară.

Vă simt puțin confuzi, o să explic mai clar.

Bloody Mary are mai multe variante:

1. Este o fată foarte frumoasă care a fost desfigurată într-un accident și pentru a fi chemată trebuie să îi strigi numele și să îi spui cat de urâtă poate să fie

2. O mamă care și-a pierdut copilul și în cazul ăsta trebuie să urlii in fata oglinzii că tu ești criminalul

3. Ar putea fi regina sângeroasă a Angliei sau Ungariei iar în cazul ăsta trebuie ori să îi zici numele de 3 ori să te învârți in loc de 2 ori tot rostindu-i numele.

Alegeți voi

2. Daruma-san

Daruma-san este o legendă japoneză ce poate chema printr-un ritual o fantomă care să se țină după tine toată ziua.

După ce se lasă întunericul du-te in baie, umple cada cu apă uită-te la reflexia ta, deși o să fie cam greu din moment ce ai lumina stinsă, și spune „Daruma-san”. Bun acum ia sticla de șampon de pe casă și începe să îți speli părul deasupra căzii. În tot timpul ăsta rosteste-i numele femeii japoneze cu un singur ochi imaginându-ți cum aceasta de află în spatele tău intreba-o de câteva ori „Cum ai căzut in cadă?” După ce ai terminat du-te la culcare, jocul va începe mâine dimineață. Daruma-san te va urmării toată ziua, cea ce sincer sper că nu tot timpul, iar dacă te uiți după umăr și vezi că s-a apropiat prea mult îi spui să stea și cu o mână lovești lung de și sus în jos spunând „Ai pierdut eu am câștigat”. Acum știu că am promis să las comentarile, dar de unde naiba știe ea ce bolborosesc eu cu capul in jos in română?

3. Omul cu glugă

După ce se lasă întunericul va trebui să găsești o cabină telefonică, ca cea de sus, și să formezi numărul: 28496888 și să spui că ai nevoie de un taxi, apoi după ce închizi trebuie să suni la același număr doar că invers și îi ceri tot un taxi. După ce ai terminat dă foc cabinei și așteaptă mai la depărtare până apare un taxi. Când te vei urca vei adormi instant iar când te vei trezi va fi ora 03:33 iar la volan se va afla omul cu glugă. Dacă vrei sa termini jocul te duci la urechea sa și îi spui ” Vreau să cobor” sau ” am aflat ce am vrut” sau orice da de înțeles că nu vrei să continui, vei adormi din nou și te vei trezi acasă la tine, dacă continui te rog să ne spui și nouă ce s-a întâmplat mai departe. Povestea asta pare mai degrabă inventată de un piroman care voia să scape basma curată.

4. Dorințe arzătoare

Ca să joci jocul ăsta vei avea nevoie de o foaie de hârtie, o cutie de chibrituri și un creion. Va trebui să mergi într-un loc fără ferestre, cum ar fi pivnița sau podul, ceva îmi zice că tot americanii au inventat asta, iar pe întuneric va trebui să scrieți câteva dorințe, dacă ai scris frumos și ordonat dorințele ți se vor îndeplini dacă nu casa ta va fi cuprinsă de flăcări. Majoritatea oamenilor spun că nu ar trebui să joci asta din cauza riscului de a supăra spiritele, eu spun să nu te joci cu focul sub nici o formă iar dacă tot ai de gând să te încăpățânezi măcar ia o găleată cu apă cu tine.

Publicitate

4 gânduri despre „Jocuri paranormale pe care nu ar trebui să le joci

  1. Doamne esti atat de haioasa! Ai un fel unic de a scrie se vede clar ca nu crezi in fantome. Acum parca vreau sa le fac si eu ca numai frica nu mi-ai inspirat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s