Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout

WhatsApp Image 2019-05-24 at 16.14.29 (1).jpeg

Ea a învățat că tăcerea era cea mai bună armă a sa.

El a jurat că o va proteja întotdeauna.

Amândoi împărtășesc un trecut îngrozitor, în urma căruia au creat o legătură indestructibilă. Sau, cel putin, așa credeau ei. Până când drumurile lor s-au despărțit brusc, în urmă cu patru ani.

Mallory și Rider încearcă de ceva vreme să-și depășească experiențele înfiorătoare trăite într-un centru de plasament, să-și clădească un viitor, să uite. Dar chiar când credeau că au lăsat trecutul în urmă, Mallory și Rider se reîntâlnesc la liceu și descoperă că legătura puternică din copilărie n-a dispărut… continuă să existe, la fel ca și rănile. În această încercare de a se vindeca de trecut și de a-și depăși temerile și nesiguranța, amândoi descoperă că există ceva ce-i poate ajuta: iubirea și prietenia.

The Problem With Forever by Jennifer Armentrout

Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout este un roman plin de emoție pură și un farmec al iubirii de adolescent, cea care ne bântuie pe toți toată viața punându-ne întrebarea „dacă?” (și aici chiar așa sunt).

Cartea este scrisă din perspectiva lui Mallory, o adolescentă extrem de sensibilă, marcată de trecut, un trecut dureros ce e drept. Vorbea foarte rar, iar în prezența persoanelor necunoscute, deloc. Pentru ea, era ca un reflex. În copilărie, tăcerea era ca o protecție. Rider, în schimb, este cavalerul ei pe un cal alb.

The Problem with Forever by Jennifer Armentrout

Mallory și Rider au crescut într-un orfelinat, în lipsuri, fără mâncare suficientă, în mijlocul abuzurilor de tot felul. Toată copilăria s-au temut să nu fie bătuți pentru cea mai mică greșeală, uneori pentru nimic sau pentru lucruri inventate.

From The Problem with Forever by Jennifer L. Armentrout

Cei doi au fost depărțiți pentru ani în urma unui episod dramatic dar și dureros. În acești patru ani Mallory a avut parte de o viață cât de cât normală, primise o a doua șansă la viață. A fost adoptată de o familie de doi medici, Carl și Rosa.

Ce m-a impresionat la această carte, este curajul lui Mallory. Chiar dacă din cauza traumelor prin care a trecut, și chiar dacă la început nu s-a putut integra într-un colectiv, ea a continuat să lupte.

The Problem With Forever by Jennifer Armentrout  

Atunci când prima iubire coincide cu persoana aleasă pentru totdeauna poate ieși o poveste admirabilă. De data aceasta este rândul lui Jennifer L. Armentrout să ne-o spună în Să nu spui niciodată pentru totdeauna.

I could still be afraid of everthing, but not letting the fear stop me from living - jennifer l. armentrout, the problem with forever

Mulțumesc din suflet Libris pentru acest roman minunat pe care l-am devorat în doar câteva ore!

2 gânduri despre „Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout

    1. Mă bucur că v-a plăcut. Este una dintre autoarele mele preferate! I-am citit toate cărțile și până acum nu m-a dezamăgit, și sper că nu o va face. 💚

Lasă un comentariu