Pandemonium de Lauren Oliver

WhatsApp Image 2019-05-24 at 16.14.29 (2)

Încerc să alung amintirea coșmarului meu, gândurile la Alex, gândurile la Hana și la fosta mea școală, să le alung, să le alung, cum m-a învațat Raven.

Vechea mea viață nu mai există.

Dar și vechea Lena e moartă.
Am îngropat-o.
Am lăsat-o dincolo de gard, în spatele unui zid de fum și flăcări.
După finalul primul volum, al doilea volum ne introduce mai adânc în lumea plină de umbre și secrete, conspirații și lupta pentru libertate și supraviețuire a omenirii.
Pandemonium de Lauren Oliver se desfășoară pe două planuri, și anume: trecutul și prezentul. Pandemonium vine cu niște esplicații pe care noi, în primul volum nu le-am primit. Noi, ca și cititori, suntem transpuși în lumea Lenei, în lumea secretelor și a umbrelor, unde există o graniță subțire între bine și rău.
Ce mi-a plăcut la acest volum este faptul că Pandemonium reprezintă lumea așa cum este, lupta pentru supraviețuire, arată un adevărat ansamblu al conspirațiilor.
Sincer, Lena din prima carte nu prea mi-a plăcut, nu era deloc determinată, matură, și naivă pentru această lume, dar lucrurile au început să se schimbe din al doilea volum. Aceasta devine mai matură și puternică, făcând față la orice, devenind o femeie în toată regula.
"You can build a future out of anything. A scrap, a flicker. The desire to go forward, slowly, one foot at a time. You can build an airy city out of ruins." Quote from Pandemonium by Lauren Oliver
Pandemonium este un roman încărcat cu momente tensionante și tulburătoare, un volum captivant, care reușește să re-creeze existența umană. Pandemonium reușește să se concentreze de minune pe înfrângerile, câștigurile, marile speranțe și suferințele unei vieți de om.
Mulțumesc Târgul Cărții pentru această carte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s