Recenzie : Unghere și cotloane de Jessica Lawson

 

70511854_500118997220719_6626554025653305344_n

Descrierea cărții :

Acest roman polițist amuzant și emoționant – o combinație între Charlie și fabrica de ciocolată și jocul Clue – urmărește aventurile prin care trec șase copii întrun conac plin de mistere și poate chiar și de bani. Blânda și timida Tabitha Crum, fiica unor părinți neglijenți, nu are niciun prieten pe lume cu excepția șoricelului Pemberley pe care îl iubește nespus. Într-o zi, primește una dintre cele șase invitații la moșia de la țară al înstăritei Contese Camilla DeMoss și din acel moment viața ei se schimbă .

Această carte mi-a readus aminte de micuța Flavia de Luce, seria se găsește la editura Trei.

6 copii sunt invitați la un conac, nimic neobișnuit , nu-i așa? Dar de ce ei, de ce numai șase copiii, fiecare dintre ei fac parte din familii bune, cu afaceri stabile sau nobile, dar o singură fetiță e diferită de ceilalți, ea este Tabitha Crum, are niște părinți foarte răi, sunt așa de nesuferiți, săraca Tabitha.

649882c43c06e417b2ec1ca21aea25c4

Dar la conac se întâmplă ceva…adică după atâtea evenimente neplăcute din viața ei, doamna invită niște copii, scopul ei este unul misterios, ca să aflați trebuie să citiți această carte. Tabitha devine o detectivă, mi-a adus aminte de cineva, de Flavia, cred că cele două ar deveni prietene dacă s-ar cunoaște. Tabitha și copii de la conac au parte de răsturnări de situații, nu toți o agreează pe Tabitha, motivul – nu este ca ei, dar sunt și persoane drăguțe, care nu țin cont de cum arată Tabitha, sau cum se comportă.

Misterele cărții : de ce au fost invitați, cine este cu adevărat doamna de la conac. 

Mă opresc aici cu scrisul despre carte, nu vreau să dau spoilere, chiar nu vreau. Mi-a plăcut cărticica, a fost o lectură ușoară, chiar aveam nevoie de o asemenea carte. Vi-l recomand 🙂

Ați citit această carte? Cum vi s-a părut? Mulțumesc Târgul Cărții pentru acest volum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s