Oferte : BLACK FRIDAY !!

Bună! Ce mai faceți? Vă voi prezenta ofertele de Black Friday :

E Black Friday la editura Niculescu! La Editura NICULESCU, de Black Friday primești o CARTE CADOU pentru fiecare comandă ( la alegere ) Link aici : http://bit.ly/3TrlqoA Spor la cumpărături! Durata ofertei : 11 – 14 Noiembrie .

E Black Friday la Cartepedia ! Click pe link – http://bit.ly/3A2Uapq . Black Friday cu reduceri de până la 45% . Spor la cumpărături! Oferta durează : 11 – 13 Noiembrie.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „REDUCERI PÂNĂ LA -45% BLAC FRDY la cartepedia 11- NOIEMBRIE 2022”

E Black Friday la Red Goblin ! Click pe link – http://bit.ly/3O1pSt8 Durata ofertei : 11 – 14 Noiembrie , Spor la cumpărături! Cele mai mari reduceri din an la sute de produse, de la boardgames și până la figurine, benzi desenate și tricouri și cadouri perfecte pentru toți cei pasionați de lumea geek (filme, seriale, benzi desenate, jocuri video).

E Black Friday la Libris – http://bit.ly/3JSf9hP Reduceri de până la 90% + transport gratuit la comenzile de peste 50 de lei. Spor la cumpărături!

E Black Friday pe BookCity! Reduceri de până la 70% . Click pe link – http://bit.ly/3UAbkCK Durata ofertei : 10 – 13 Noiembrie. Spor la cumpărături!

E Black Friday pe CĂRTUREȘTI !! Link ofertă – http://bit.ly/3DZgkdi Reduceri de până la 70%! Spor la cumpărături! Durata ofertei : 10 – 13 Noiembrie.

E Black Friday pe LibHumanitas! Până la 80% reducere la toate produsele din site! Click pe link – http://bit.ly/3A21H7P Durata ofertei: 10-14 noiembrie 2022. Pe libhumanitas.ro se găsesc peste 300 de edituri și furnizori, audiobook-uri CD și mp3, ebook-uri, muzică, filme, boardgames și jocuri, etc.. Discount-ul minim este de 30%, iar cel maxim este de 80% . Spor la cumpărături!

E BLACK FRIDAY la Editura Litera ! LINK OFERTĂ : https://bit.ly/3G58sd6 REDUCERI de până la -90%, cu prețuri ce pornesc de la 3.99 lei! ✔️ Pachete de cărți CADOU în fiecare zi, ce se oferă gratuit la comenzile peste 199 lei, cu transport gratuit inclus! 10.000 de PREMII GARANTATE sub formă de tichete norocoase. Spor la cumpărături!

E BLACK FRIDAY Nemira cu reduceri de până la 70%!! Link-ul ofertei : https://bit.ly/3A338mF ! Spor la cumpărături!

E Black Friday pe Bookzone! Click aici : http://bit.ly/3Up2ckt Reduceri + noutăți editoriale + semn de carte! Spor la cumpărături!

E Black Friday la Librex.ro! Click pe link – http://bit.ly/3fXEjlm Reduceri de până la 90 % ! Spor la cumpărături!

E Black Friday pe Okian! Link – http://bit.ly/3Jnr06m Oferta ține 3 zile! Spor la cumpărături!

E Black Friday la F64 – https://bit.ly/3X43cfZ Reduceri de până la 70% la mii de echipamente foto – video – audio 🏷️! Durata ofertei : 10 – 13 Noiembrie , Spor la cumpărături!

E Black Friday la Servus Candles! Prinde reducerile de până la 51% din colecția Lavandă la Superlativ care trebuie să ajungă și în casa ta.Aromele relaxante te vor însoți pe parcursul întregii zile prin produsele parfumate din SERVUS Collection: Săpun, șampon, sare de baie, caviar de baie și lumânări parfumate mov. Click pe link – https://bit.ly/3TnVXMu Durata ofertei : 9 – 11 Noiembrie! Spor la cumpărături!!

E Black Friday la Kalapod !! Reduceri de până la 90% ! Click pe link – http://bit.ly/3G1DfaD Durata ofertei : 9 – 15 Noiembrie. Spor la cumpărături!!

LC Waikiki are reduceri – https://bit.ly/3G6HBgu Extra 20% reducere la toate produsele, inclusiv cele deja reduse. Oferta durează până pe 13 noiembrie.

La Lensa.ro Black Friday continuă . Link Lensa.ro – https://bit.ly/3TfmgVl Campania cu reduceri de până la 90% continuă! Spor la cumpărături! Oferta durează până pe 5 Decembrie .

Un gând despre „Oferte : BLACK FRIDAY !!

Lasă un comentariu