Recenzie : Doctor Sleep ( film )

 

dr-sleep-scaled

Da, da, am văzut filmul înainte să citesc cartea, dar filmul m-a făcut să vreau să am cartea, chiar mi-a plăcut. Filmul este continuarea lui Shining, de care știam multe, faza cu Here’s Johnyy nu am cum să o uit în veci.

Filmul începe cu Danny și mama lui după evenimentele din filmul Shining, trăiesc cât de cât mai liniștiți, dar copilul este special, foarte special. Între timp există un grup sinistru care se hrănesc cu strălucirea,  și doamne…cum se hrănesc…deși par obișnuiți la prima vedere, niște hipioți care se plimbă de colo colo, ei au planuri mari cu cei care au strălucire.

Anii trec, ei se hrănesc, Danny e acum un adult, încă are strălucirea, nu o duce prea bine…dar o să aibă parte de o surpriză, una care îl va băga în mari belele, dar nu poate să nu o ajute pe Abra, o fată care are strălucire, e foarte puternică, plus că este o adolescentă foarte matură și înțelegătoare, abilitatea ei este una foarte avantajoasă dacă se va face detectiv.  Datorită abilității sale dă de Danny, e un fel de conexiune între cei care au strălucirea.

Într-un fel sau altul grupul, de fapt Rosie află de Abra, este în mare pericol, între timp Danny și-a găsit locul, dar totul se va schimba, urmează niște momente pline de acțiune și terifiante pentru cei doi, pentru Abra și Danny.  Vor muri multe persoane.  Merită vizionat filmul! S-au întâmplat atâtea, plus că Danny se întoarce la hotelul groazei. Mă opresc aici pentru că nu vreau să dau spoilere.  Mi-a plăcut enorm filmul și deja aștept să fac rost de carte.  Îl recomand tuturor, mai ales celor care adoră acest gen de film.  Apropo care este ecranizarea voastră favorită de la Stephen King?

Puteți achiziționa cărțile de pe site-ul editurii Nemira.

Ați văzut filmul? Cum vi s-a părut? Ați văzut Shining? Ați citit cărțile?

 

2 gânduri despre „Recenzie : Doctor Sleep ( film )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s