Recomandări : Filme și seriale.

Știu că nu am mai scris acest tip de post de multă vreme.  O scurtă descriere despre fiecare. Am avut timp să mai vizionez filme și seriale.  Pe unele le-am început, dar merită recomandate și vizionate.

Prima recomandare este Străinul, da , acel Străin, citisem cartea și mi-am zis că neapărat trebuie să îl văd, sunt la episodul 3 și vă pot spune că nu m-a dezamăgit deloc, sunt unele lucruri schimbate, dar în rest e ca în carte, până la acest episod.  Deci o crimă sinistră, un mare mister în ceea ce privește criminalul, supranatural, detectivi și hop apare și o persoană care se pricepe la supranatural, a mai dat peste cazuri de genul ăsta.  Există o conexiune, aici mă refer la carte, între anumite personaje create de Stephen King. Recomand acest serial sau mini serie celor care 16+.  Ați văzut serialul? Ați citit cartea? Cartea o puteți găsi la editura Nemira.

Un alt serial cu detectivi și polițiști, cazuri de viol nerezolvate, cazuri care sunt redeschise datorită unei victime – Unbelievable , un serial care are opt episoade. Pe acesta l-am vizionat anul trecut. Prin câte trec victimele, doamne, îmi era așa de milă, mai ales de Marie, una dintre victime, prin câte a trecut și ea după evenimentul nefericit. Dar există și speranțe, două echipe din orașe diferite fac echipă, o echipă invincibilă. Desigur că la început totul este dificil dar cele două femei detectiv fac o echipă foarte bună, le sunt puse și piedici, că na, așa e în viață. Viața de detectiv nu este ușoară. Acest serial este recomandat celor 16+.

The Good Liar – Maestrul minciunilor– un film foarte bun, distribuția e de nota 10.  Cartea a apărut la editura Leda Edge. Un bătrân escroc și-a ales noua victimă, la prima vedere bâtrânelul pare inocent, dar uneori viața te poate surprinde, iar trecutul face victime din nou. Nici bătrânica nu e ceea ce pare. M-a surprins acest fapt, chiar nu mă așteptasem de răsturnările de situații, de povestea bătrânicii. Deci cine este cu adevărat Maestrul minciunilor?

O animație pe care vă o recomand – SpiderMan –  Into the SpiderVerse. Recenzia filmului se află pe blog.

În materie de anime am început noul sezon din My Hero Academia, am ajuns la episodul 12.  Viața de super-erou nu este ușoară, uneori e nevoie să lași de la tine, multă acțiune și suspans. Un plan malefic de a ,, distruge ” puterile eroilor. O copilă care suferă mult, decizii de luat.  Doamne deja aștept să mă uit să văd ceea ce se va mai întâmpla în continuare! Eri-chan e așa de scumpică!!  Dacă vă plac anime-urile și nu ați apucat să vă uitați la My Hero Academia, vi-l recomand.  Pe blog puteți găsi recenzile anime-ului.  Iar dacă vă place să citiți manga, seria o puteți găsi la Cărturești. 

Încă o recomandare : Chernobyl ( serial ) .

Film : Matilda.

Ați văzut aceste seriale? Ce mai vizionați?

Ce seriale îmi recomandați? Dar filme? 

 

5 gânduri despre „Recomandări : Filme și seriale.

  1. Eu, acum și după o oarece absență pe torente 😉 sunt la episodul 11 din „Murdoch mysteries”, un serial polițist, de epocă (începutul secolului XX), cu acțiunea în Montréal.
    O scenografie impecabilă, jocul actorilor excelent, regia foarte bună, scenariile sunt ușurele dar merge seara de la zece la unșpici, te relaxează.
    🙂

  2. Sunt intr-o perioada in care nu ma uit la filme si seriale, dar imi place sa mai citesc despre ele. Dintre cele pe care le-ai pomenit, m-ar tenta ,,Maestrul minciunilor”, ,,Chernobyl” si ,,Matilda”.
    Dintre cele pe care le-am vazut, imi vin in minte acum serialul „Bones” si filmul „Seabiscuit”, cum am primit zilele astea carti de Kathy Reichs, autoarea care a inspirat serialul si cartea despre Seabiscuit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s