Recomandarea Săptămânii – Film- Godzilla 2 (2019)

MV5BOTVlNDliMzgtZTM3My00NDhiLWE2YmEtYTIyZmYyNTU4NDMyXkEyXkFqcGdeQXVyMTYzMDM0NTU@._V1_

 

De când așteptam acest film. Este al treilea film în seria cu monștri sau mai bine zis titanii, primul film fiind Godzilla din 2014. Al doilea e cel cu King Kong  – Kong : Skull Island ( 2017) .

În fiecare film Godzilla și Kong au parte de bătălii epice.

Godzilla vs. MUTO, Kong versus monștrii de pe insulă iar în al treilea film, Godzilla are parte de bătălii cu un vechi inamic.  În al treilea film din serie am avut parte de multe suprize și noi monștri,  dar MOTHRA e favorita mea, doamne cât de superbă e.  Deci să revin la filmul curent.

Au trecut câțiva ani de la lupta Godzillei cu MUTO, unii oameni încă nu și-au revenit, au pierdut pe cineva drag, iar asta îi afectează și acum, de aceea unele decizii s-au luat pe baza evenimentului trist.  Monarch este o organizație care caută și apără titanii, au parte de o surpriză neplăcută când un dispozitiv este folosit pentru motive egoiste, mi s-a făcut pielea găină când am aflat ce au de gând cei care au furat dispozitivul.  Omul este o ființă periculoasă, mai ales când vrea să își protejeze ce-i mai drag ori când vrea ca totul să dispară. Avem parte de discursuri motivaționale, fiecare are planul lui cu dispozitivul.

3cc982eae9df102fa2b615d368ae3a19

Doamne și încep să se trezească ceilalți titani, un vechi inamic se trezește și haosul și groaza se instaurează. Văleu să te întâlnești cu unul dintre ei. Și personaje din filmul anterior apar, fără ei  nu se poate și mă bucur că au revenit. Din păcate veștile bune nu durează mult…

Titanii și persoanele care lucrează în organizația Monarch sunt în pericol, iar din cauza dispozitivului acum toată omenirea e în pericol. Uneori se mai ia o decizie proastă. Godzilla și Ghidorah au parte de bătălii, aproape că l-am pierdut pe Godzilla. Se lucrează bine în echipă.  Și surprizele nu contenesc, fie că sunt plăcute sau nu.

Mothra e titanul meu favorit, o să vedeți voi de ce. 🙂 Long live the Queen!

Un film plin de acțiune pe care vi-l recomand, chiar dacă am vorbit puțin despre el merită să îl vedeți, mai ales dacă vă place acest gen de filme. Lupta finală se apropie…oare cine va supraviețui, și ce mai final, ce să mai zic de post-credit-ul după final…deja aștept continuarea. Voi ați văzut filmul? Cum vi s-a părut?

Long live the King!

3 gânduri despre „Recomandarea Săptămânii – Film- Godzilla 2 (2019)

  1. Godzilla a apărut, cred , prima dată , într-un film japonez „Godzilla, regele monștrilor”(1954) , pe care l-am văzut în copilărie, la distanță de câțiva ani buni de la ieșirea în cinematografele din țările…normale . Într-o primă fază, Godzilla a fost descrisă ca o încrucișare dintre o gorilă și o balenă. Fiorii de atunci, azi nu-i mai resimt,nici măcar la filmele foarte violente. Fusese o minune , în contextul în care prea puține filme palpitante ajunseseră la noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s