Pe Strada Dublin de Samantha Young

WhatsApp Image 2019-04-17 at 21.21.07.jpeg

Hello lume! Nu ne-am mai văzut de multă vreme! Azi vin la voi cu una sau mai multe recenzii, revin în forță, nu alta.

Azi o să vă spun de o carte care m-a uns pe suflet. Am citit-o acum doi sau trei ani, mi-am descărcat-o pe telefon și am citit-o în engleză, dar abia acum recent am putut s- o iau. Cartea este Pe strada Dublin de Samantha Young.

Pe strada Dublin  este o carte intensă, romantică și plină de senzualitate. Cartea este scrisă din perspectiva lui Jocelyn Butler, o femeie pe jumătate scoțiană și pe jumătate americancă.

Toată povestea începe dintr-o simplă coincidență: doi oameni grăbiți ajung să împartă un taxi. Ceva mai târziu, își vor da seama că strada Dublin are o însemnătate, ceva ce vă las pe voi să descoperiți.

Jocelyn a fugit atâția ani de trecutul său, dar totul se schimbă când îl întâlnește  pe Braden Carmichael. S-a hotărât să plece din Statele Unite în Scoția și să nu se implice în nicio relație, dorește doar să o ia de la capăt.

Braden obține întotdeauna ce vrea, dar văzând cât de sceptică este Joss cu privire la orice fel de relație, acesta îi propune un aranjament: un fel de prieteni cu beneficii.

” Apoi m-a cuprins în brațe, lipindu-și mâna de ceafa mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sărut disperat, dar nu-mi puteam da seama dacă era disperarea lui sau a mea. Dar știam că nu fusesem sărutată niciodată așa, atât de adând, atât de pasional. Nu era un sărut delicat, ci o încercare de a ne cufunda unul în celălalt.”

Mi-au plăcut flashback-urile din trecutul lui Joss, momentele pline de tandrețe și iubire alături de familia sa, care ne sunt dezvăluite în momentele de terapie pe care Jocelyn le face.

V-aș spune mult mai multe, dar asta ar însemna spoilere. Vă las să descoperiți singuri această carte.

Mulțumesc Târgul Cărții pentru această carte minunată!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s