Recenzie : Warcross de Marie Lu

 

54236812_2369256716639537_713599234158362624_n

Emika Chen e un hacker și un vânător de recompense, a doua slujbă e pentru a supraviețui, dar când are o datorie e în stare de orice.  Dar după ce eșuează, o șansă se ivește, deși pare ușor tot ce îi se cere…nimic nu e tot ceea ce pare. Lumea cibernetică e plină de capcane.

Așa că Hideo a creat cea mai bună interfață creier—computer : o pereche de ochelari subțiri numiți NeuroLink. Când îi purtai, îți ajutau creierul să redea lumi virtuale care arătau și sunau la fel ca în realitate.

Warcross e un joc ce atrage multă lume, Hideo, el este cel care a creat lumea asta perfectă, are un plan pentru a-l prinde de Zero, e cel care îi pune în pericol planul și afacerea.  A creat NeuroLink cu un scop și nu vrea ca nimeni să îl oprească, de aceea când Emika face o ,,greșeală ” , o angajează.

21430a39844fd21d468c7f16bdf4193e

Hideo o angajează pe Emika, aceasta are două roluri : hacker și jucător.  Hideo se ocupă de tot ce e necesar.  Nu este singurul vânător – hacker implicat în treaba asta.  Ca jucător Emika reușește să se integreze în echipa, e pentru prima dată când ea joacă alături de persoane, ea ca un lup singuratic, dar echipa ei este de încredere, dar cineva o încurcă.  Jocul Warcross mi-a adus aminte de League of Legends și alte jocuri asemănătoare, datorită invenției lui Hideo, tehnologia și realitatea s-au schimbat enorm. Hideo are planuri mari în legătură cu NeuroLink.  Emika și Hideo se apropie unul de altul.  Mă opresc aici că altfel încep să dau prea multe detalii. Am avut dreptate în privința lui Zero, Emika e într-o mare dilemă.  Mi-a plăcut că Emika nu s-a lăsat vrăjită prea mult de lumea promisă și să accepte aceea propunere.

  • Ei cred că obiectele au suflet. Cu cât investești mai multă dragoste în unul , cu atât devine mai frumos.

Chiar mi-a plăcut această carte și aștept cu mare nerăbdare să citesc volumul 2.  Vă o recomand tuturor! Mulțumesc Târgul Cărții pentru acest volum. Ați citit cartea? Cum vi s-a părut?

Oricine are un preț, spusese el. Care este al tău?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s