Healer: Korean drama

Healer DRAMA K Poster

Recent am terminat o dramă coreeană, și mi-a plăcut la nebunie! (mai ales actorul principal *wink wink*)

Această dramă coreeană se învârte în jurul unor reporteri, sau mai bine zis a unui fel de hitman și a unor reporteri. Acesta a primit o misiune de a o proteja pe protagonistă.

Acesta are numele de cod Healer, sau în română Vindecătorul, un fel de robot care lucrează doar pentru bani pentru a-și îndeplini singura sa dorință, să aibă propria sa insulă. Da, sună cam egocentric, dar ajungeți să-l iubiți, și actorul este chiar iubibil.

Seo Jung-hoo - Healer by drama-shop

Healer este ca un fulg de zăpadă special cu dramă care reușește să combine acțiunea, dragostea și un strop  de comedie, toate acestea într-un serial de 20 de episoade. Și după părerea mea este un serial foarte reușit.

Bineînțeles ca povestea din trecut este cam clișeică, dar combinația între adrenalina care îți pulsează în sânge, un OTP drăguț, un erou care te face câte odată să te iei cu mâinile de păr și să te dai cu capul de toți pereții că nu face cum vrei tu și eroina pe care vrei să o iei acasă și să o ții în beci, fac această combinație să merite să să-ți facă inima să bată în mai multe direcții.

Știți bine că nu există o dramă coreeană perfectă, dar Healer a avut toate bifele aprobate unde contează cel mai mult. Eu sincer acum, nu am dormit o noapte ca să pot vedea această dramă coreeană, având în vedere că eu a doua zi trebuia să fiu la muncă, dar asta este cu totul o altă poveste.

Oh HEALER I love this drama is so AHHHH!!!! I'm crazy....sorry >o<***

Cam așa e, și care se îndrăgostește de ea. Oamenii se simt a fi reali, nu ficționali, sentimentele se simt ca și cum ar fi reale și nu jucate de actori. Ar fi câteva defecte dacă ai fi foarte atent, dar cine ar vrea? Este un show care merită văzut, în ciuda faptului că are câteva defecte.

Sper că veți viziona această dramă coreeană, și cei care au văzut-o, ce părere aveți despre ea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s