Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne

51304181_349111505690519_8833711068795633664_n

Hello lume! Nu ne-am mai văzut de multă vreme. Am fost ocupată cu munca și facultatea din păcate, și spre rușinea mea nu am mai apucat să scriu nimic de ceva timp.

În seara aceasta vă prezint o carte pe care eu am citit-o cât de curând și o carte care mi-a plăcut. A fost o citire relaxantă, ceea de ce aveam eu nevoie zilele acestea.

În această carte este vorba despre două personaje, Lucy și Joshua, doi colegi care după cum se vede, se cam urăsc. După cum veți afla, relația dintre cei doi este destul de imatură, mai ales situațiile în care ei reușesc să se bage. După cum am zis, cei doi se urăsc, iar atunci când apare o ocazie de a fi promovați, niciunul dintre ei nu va renunța așa de ușor.

„Al doilea cel mai important lucru pe care cineva trebuie să-l știe despre mine: îl urăsc pe Joshua Templeman. În acest moment copiază fiecare mișcare pe care o fac. Este Jocul Oglinzilor. Un privitor întâmplător nu și-ar da seama; e discret ca o umbră. Dar nu pentru mine. Fiecare mișcare a mea este copiată de cealaltă parte a biroului, cu o mică întârziere.”

După cum vedeți, rivalitatea lor de aici începe să fie chiar amuzantă. Pe de-o parte cred că Sally Thorne ar fi trebuit să-și contureze mai bine personajele, să vadă cu adevărat realitatea din fața lor, dar cu toate acestea a fost o carte destul de drăguță și mi-a provocat râsete.

Apropierea dintre cei doi la un moment dat a fost chiar enervantă, și copilărească. Ei doi formează un cuplu destul de hazliu, se tachinează unul pe altul, ea scundă iar el înalt, iar în imaginația mea pare destul de ridicol (chiar dacă aș vrea să fiu și eu ridicolă ,sinceră să fiu :)) ).

Sunt sigură că ați mai citit cărți de genul acesta, din inamici la iubiți. Spoilere nu vreau să vă dau, chiar dacă știți cum se termină. Încerc să mă las de acest nărav.

Mulțumesc Târgul Cărții pentru această carte.

2 gânduri despre „Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne

  1. Hmm, ma gandesc serios sa incerc si eu cartea. Din ce ai descris pana acum si cum se tachineaza cei doi ma gandesc direct la o drama coreeana :)) Acolo mi se pare ca mai toti din rivali ajung iubiti.
    De curand am terminat trilogia scrisa de Jojo Moyes https://carturarul.ro/eu-si-totusi-alta/ si dupa aceasta poveste trista cred ca merge ceva mai vesel. Inteleg ca se lasa cu happy end ❤

    1. Daa. Se lasa cu happy end. Stiu ce zici cu dramele coreene :)) eu acum ma uit la Lawless Lawyer, si ador pana acum drama coreeana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s