Recomandarea Săptămânii : Ce s-a întâmplat cu Luni ( film )

 

0ee99435d147c642

 

În acest film omenirea este obligată să aibă doar un singur copil, e o lege, iar cei care încalcă această lege au parte de o pedeaspă, al doilea copil este luat de la părinți, oameni sunt scanați în caz că au vreun frate sau o soră.   Un SF ce pare nu a fi SF….

Au fost și cazuri care mai de care, dar personajele noastre principale, cele 7 surori au supraviețuit pentru că au fost ascunse. Bunicul lor a avut un plan, ele fiind șapte, fiecare purta numele zilelor săptămânii, regula era : Luni iese luni și tot așa.  Numele pe care îl împărțeau era Karen Settman.  Când ieșeau în lume erau Karen, dar acasă fiecare avea personalitatea ei.

Numai că se complică când Luni dispare….de aici începe toată acțiunea.   Celelalte surori trec la acțiune, deși e periculos, își vor sora înapoi.  Totul o ia razna…se moare… dar nu vă faceți griji, e cu happy-end, dar până acolo mai e. Au parte de momente tensionate, pline de acțiune, fiecare minut contează.  Se fac și sacrificii, cineva le ascunde un secret, abia la final am aflat ce a ascuns Luni, de ce a făcut ce a făcut. Și aici mă opresc, vă recomand acest film, dacă vă place SF-ul acest film merită vizionat.

Ați văzut acest film? Cum vi s-a părut? Recomandarea voastră?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s