Recomandarea Săptămânii : The Chilling Adventures of Sabrina Spellman

   45434305_2285601738338369_6429843342380498944_n

Descrierea serialului :

Aniversarea de 16 ani a unei vrăjitoare este un eveniment cu adevărat deosebit. Chilling Adventures of Sabrina este povestea Sabrinei Spellman , o adolescentă jumătate vrăjitoare, jumătate muritoare. Toată viața a așteptat cu sufletul la gură să împlinească 16 ani, dar evenimente neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric. 

Sabrina Spellman s-a întors! De data asta cu o tentă mai întunecată, demoni, secrete. Greendale are multe secrete de dezvăluit lumii.  Sabrina duce o viață destul de obișnuită de la îndepărtare, dar ea este o vrăjitoare, bine pe jumătate, dar e destul de puternică.  Se apropie ziua de naștere, ziua în care își va decide viitorul, un loc în Biserica Neagră, slujind Întunericul.   Îmi place foarte mult povestea din serial, e mai întunecată,sinistră uneori, avem momente creepy și ciudate,  mai ales faza cu Festinul Festinelor sau faza cu exorcizarea. Da, avem parte de vrăjitoare care fac exorcizări, nu au voie să facă asta, sunt rebele și îmi place asta.  E combinație superbă între lumea muritorilor și cea a vrăjitorilor. Sabrina se împarte între aceste două lumi, deși uneori pierde momente cu prietenii ei.  Fiecare episod este impresionant, ador ambele lumi, acum îi înțeleg decizia.  Ea și prietenii ei sunt gata de orice, ei nu știu de partea cealaltă a Sabrinei, nu îi știu secretul.

Indiferent ce decizii ia familia îi este alături, mătușile ei, Zelda și Hilda, și verișorul, Ambrose, care este arestat la domiciliu. Interesantă și afacerea familiei. 😀  Părinții ei au murit într-un accident când era mică și așa a ajuns în grija mătușilor.  Ambele sunt dulci, deși Zelda are niște faze…..Hilda e o gogoașă de om, așa de drăguță, înțelegătoare, dar avem parte și de o Zelda emoționată, grijulie în felul ei.  Le ador, nu ai cum să nu le adori, deși uneori sunt momente de genul : Serios, asta vrei să faci! 

Au și o școală specială pentru vrăjitori, unde sunt trei tipe ciudate, și crush-ul meu, Nick.   Totuși nu te pune cu familia Spellman! 

Sunt impresionată de tot, îmi place totul la acest serial, e perfect pentru perioada asta. Luați o ciocolată caldă sau un ceai, ceva de ronțăit și faceți maraton vrăjitoresc! Vi-l recomand, magie, secrete, probleme de adolescenți și adulți, un sabat periculos și ciudat, horror,iubire, comedie, combinația perfectă zic eu. Eu sunt la episodul 8. De aceea cred că mă voi opri aici, nu vreau să dau spoilere.  Apropo soundtrack-ul este superb. 

Trailer-ul serialului :

Ați văzut acest serial? Cum vi s-a părut? 

The Path of Night or The Path of Light? What you will choose? 

Voi ce seriale îmi recomandați?

Publicitate

Un gând despre „Recomandarea Săptămânii : The Chilling Adventures of Sabrina Spellman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s