Recomandări filme Mistery #1

The Mirror Crack’d(1980)
download (3)

Filmul cu Angela Lansbury, Tony Curtis, Rock Hudson este regizat de Guy Hamilton. Este vorba despre Elizabeth Taylor joacă o actriță nereușită vrea să se întoarcă, dar are probleme prin intermediul incidentului misterios din trecut. Din păcate, există multe crime care se întâmplă în satul în care se filmează, ceea ce îi face stresul.

Părerea mea:

Un film destul de vechi,dar un film pe cât de vechi,pe atât de bun.Ecranizarea cărții cu același nume ”Oglinda spartă”,carte  la fel de bună ,pe care o recomand cu această ocazie.
Mariana Gregg este o superficială,o femeie extrem de frumoasă,dar atât de falsă,totul la ea e atât de dramatic,o adevărată păpușică.Dulce,zâmbitoare,stresată,cu o viață grea în spate și cu totul dat pe tavă acum.Dar cine vrea să-i facă o surpriză care va avea consecințe neplăcute.
În acest film o avea pe simpatica Miss Marple,care va elucida în al doilea ceas al nopții misterul de aici.Frumos,aparte și plin de suspans.

Martorul acuzării(1957)

Părerea mea:

Filmul acesta s-a jucat cu mine ca un motan mare cu un șoricel pricăjit.M-a învârtit,m-a sucit,m-a sufocat,mi-a dat iluzie,m-a zăpăcit ca mai apoi să-mi dea un pumn de erau să-mi ajungă dinții în Caraibe.Încă sufăr de pe urma lui.Carte inspirată,ca și anterioara după o carte a Agathei Christie.
Foarte bine făcut film,după o carte la fel de ciudată,de spectaculoasă și de atât de plină de iluzii.

Inferno(2016)

Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat și într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi. Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase și longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile la Florența ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob. Descoperiri futuriste ale științei, picturi nemuritoare și explorarea unora…
download (4)

Părerea mea:

Este destul de interesant filmul,deși se abate destul de mult de la carte,ceea ce nu e neapărat rău,dat fiind că te plictisești să vezi același lucru.Recomand vizionarea filmului și mai apoi a cărții,contrar credinței mele,deoarece dacă faceți ca mine(carte apoi film)se cam diminuă suspansul,deși cele două(film și carte)diferă și la final și pe parcurs.
Multe lucruri i-au o altă întorsătură ceea ce face ca filmul să fie original,distinct și interesant de văzut.

2 gânduri despre „Recomandări filme Mistery #1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s