Recomandări anime

20668583_962291957243747_1645558851_n
1. Death Note
Imagini pentru Death Note
Light Yagami este un tânăr inteligent care este nemulțumit de crimele și corupția din lume. Viața lui se schimbă drastic când descoperă un carnet misterios, cunoscut ca „Death Note”. Instrucțiunile din acesta spun că numele omului scris în carnet va muri. Light este la început șceptic de autenticitatea acestuia, dar după o vreme, realizează că Death Note este real. După ce se întâlnește cu vechiul proprietar al caietului, un shinigami numit Ryuk, Light încearcă să devină „Dumnezeul noii lumi” omorându-i pe toți cei pe care îi credea răi și pe toți cei care îi stăteau în cale.

2. Glass Maiden
Imagini pentru crystal blaze
The story follows a group of eclectic characters who form a detective agency through various escapes, with an arching plot concerning the protection of a humanoid character introduced in episode one as „cargo” intended to be a delivery job, but later revealed to be a survivor and escaped from an experiment that attempted to change female human beings into genetically-engineered weapons—called the HW series. The HW series was designed to be a weapon designed for military, this is in contrast to the BW series weapon, which is glass-based and causes targets to turn into glass for a brief moment before bursting into flames.

3. FullMetal Alchemist
Imagini pentru FullMetal Alchemist
Edward și Alphonse Elric sunt frați alchimiști, care caută catalizatorul legendar numit Piatra Filozofală, un obiect puternic, care le-ar permite să-și recupereze trupurile. Frații s-au născut într-un sat numit Resembool în țara Amestris (アメストリス Amesutorisu),unde au locuit împreună cu mama lor Trisha. Tatăl lor, Van Hohenheim, a plecat acasă din motive necunoscute și un an mai târziu, Trisha a murit de o boală terminală. După moartea mamei lor, frații intreaba o femeie pe nume Izumi Curtis să-i învețe mai multa alchimiei,o știință avansată în care obiectele pot fi create din materii prime, cum Edward a fost determinat să o aducă înapoi la viață cu ajutorul alchimie. Edward și Alphonse cerceteaza trasmutatia umana- tabu în care încearcă pentru a crea sau modifica o ființă umană. Încercarea lor de a aduce înapoi pe mama lor esueaza, si duce la pierderea piciorului stâng al lui Edward, iar la Alphonse tot corpul. Cu toate acestea, Edward reușește să salveze sufletul fratelui său, sacrificandu-si brațul drept fixandu-i sufletul lui Alphonse intr-o armura. Câteva zile mai târziu, un alchimist pe nume Roy Mustang îi vizitează pe frații Elric, și ii propune lui Edward să devină un membru al militarei de stat din Amestris, în schimbul mai multor materiale de cercetare pentru a găsi o modalitate de-asi recupera trupurile. După aceea, piciorul stang al lui Edward și brațul drept, sunt înlocuite cu automail, un tip de membre protetice avansate, construit pentru el de către prietena lui Winry Rockbell și bunica ei Pinako.

20638400_2018020835096462_5972117414382160283_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s