Recomandări : anime #1

 

Da, e din nou săptămâna fantasy, de aceea am ales câteva anime-uri din genul fantasy, câteva cuvinte despre fiecare anime în parte. Sper să vă placă.

♥ NORAGAMI ♥

noragami_1600x900_0.jpg

Un anime superb, pe care l-am adorat de la primul episod.  Mitologia japoneză este foarte fascinantă.  😀

Yato este un zeu, cam singuratic defel, fără templu, asta este foarte important deoarece dacă nu ai templu, nu ai credincioși, dacă nu ai credinciosi, dispari. Lumea uită de tine. Iar Yato se zbate pentru asta. Toți zeii nu prea țin cont de Yato, doar știind cine era în trecut, doar asta îi mai ține în priză și sunt atenți la el.  O singură zeiță îi este mereu alături, Kofuku, e așa de dulce, doamne o ador când e nervoasă.  Dar personajul principal feminin este Hiyori, o fată simplă până ce sufletul ei iese din corp, îl salvează pe Yato și de aici începe aventura ei.

Fiecare zeu are arme, suflete ce devin arme, dar și prieteni. În unele cazuri se întâmplă asta, dar în cazul lui Yato și Yukine, va fi un drum mai anevoios, dar plin de aventuri. Lumea zeilor și a demonilor ni se va arăta în fiecare episod.

Noragami are două sezoane și deja aștept pe al treilea.  Plus are 4 OVA-uri.

L-ați văzut ? Cum vi s-a părut?

Trailerul :

 

♥ Inuyasha ♥

inuyasha-1920x1200

Anime-ul ăsta îl urmăream de mică, mi-a plăcut la nebunie și încă îmi place. 😀  Kagome, datorită unei fântâni se trezește în Japonia feudală, o eră violentă, unde demonii își făceau de cap. Îl întâlnește pe Inuyasha, jumătate demon, jumătate om . Giuvaerul Sacru a fost făcut bucățele, e un giuvaer foarte important, cine pune mâna pe el, o să aibă multă putere. Alături de ei sunt Shippo, un mic demon vulpe, Sango, o ucigașă de demoni și Miroku, sarea și piperul grupului. :)) Apare și Kikyo, deși e moartă.  Ah și Kirara, e o pisică așa simpatică, vreau și eu una de genul.

Vor trece prin multe aventuri periculoase, trebuie să strângă bucățile giuvaerului înainte altor personaje malefice. Kagome face naveta între cele două lumi.  La sfârșit trebuie să ia o decizie în privința asta.  Acest anime e plin de ființe supranaturale și din mitologia lor.  Acțiune, suspans, comedie, momente triste, toate se îmbină perfect.

Ați văzut acest anime ? Cum vi s-a părut ? Vă las un trailer :

 

Recomandările voastre ?

 

16508465_1925557137676166_3827420297436698369_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s