Bateți-mă și tot asta o să fac. Ceea ce doresc să citesc e numai bun de carii și desigur se situează în Fantasy. Ca nu cumva să credeți că am uitat că e Fantasy Week!

Așadar vă prezint listuța mea de bestseller-uri:Seraphina

Seraphina de Rachel Hartman:tocmai am început-o. Îmi propun să citesc câteva pagini înainte să fiu chemată și nu mă opresc până la minim 20. Ce se întâmplă?

Sabriel de Garth Nix:Oh ce copertă! Sabriel din câte am auzit pare un personaj puternic.Îmi place.Sper doar și nu numai la această serie,să nu semene cu Celaena din Tronul de clestar #1.
Ochiul lumii (vol. 1 din seria Roata timpului) - Robert Jordan
Roata timpului #1 de Robert Jordan: din păcate nu am cartea asta și mor de curiozitate să văd ce se întâmplă. Am auzit numai lucruri bune 🙂
amuleta-din-samarkand
Amuleta din Samarkand: spre rușinea mea n-am citit această carte.Dar știu că e cu adevărat bună. O las la sfârșit ca de obicei.

Dragonul Maiestatii Sale de Naomi Novik: oh de când îmi doresc volumul asta. Îl am și îl las pe final.Cei bun la sfârsit. Forever.

Delirium de Lauren Oliver: am început-o, ceva m-a deranjat și am lăsat-o baltă cam pe la jumtate. Sper să mă reapuc de ea. Mi-e simpatica Lena 🙂

Asta a fost lista mea. După cum se vede e fantasy. Voi reveni cu una mistery,în săptămâna cu același nume 🙂 Agonie ușoară!

banner fantasy.jpg

Anunțuri