P.S. O mică recenzie.

tn1_domnisoara_einstein

Descrierea cărții :

În 1933, cu două luni înainte de ascensiunea lui Hitler, o femeie este găsită inconştientă într-o pădure din apropierea Berlinului. Amnezică, tânăra ajunge într-o clinică de psihiatrie, în grija doctorului Martin Kirsch, care se luptă cu fantomele trecutului de chirurg militar pe frontul Primului Război Mondial. Parcurgând un drum anevoios, Kirsch face tot ce-i stă în putinţă pentru a afla identitatea femeii şi, în cele din urmă, descoperă o legătură surprinzătoare cu cel mai celebru om de ştiinţă al vremii.

Citind această carte mi-a părut rău că se termina. Mi-a plăcut de la primele pagini, a fost binevenită această carte.  Acțiunea are loc în Berlin, anii 30, o perioadă tumultoasă.

Este o îmbinare foarte frumoasă între ficțiune și realitate. Personaje care mai de care.  Romanul ăsta e o adevărată aventură. Avem un personaj care nu își amintește nimic, la început apare o femeie ce își caută soțul, ni se explică pe parcurs de ce se numește așa romanul.  Se întâmplă multe în această carte. Martin va face tot ce poate să afle cine este aceea femeie. Nu renunță la această misiune. Este bântuit de trecut. Romanul este o adevărată aventură, eu îl recomand tuturor.  Nu vreau să vă dezvălui prea multe din această carte. O să vă placă.

Voi ați citit această carte ? Cum vi s-a părut? Mi-ar plăcea să fie ecranizată.

Cartea a apărut la editura ALL. Cartea Domnișoara Einstein de Philip Sington poate fi comandată online de pe website-ul editurii ALL.RO .

 

Anunțuri