Top 7 sfaturi pentru a supraviețui într-un film de groază

Hey bookaholici presupun că nu sunt singura care s-a uitat la nenumărate filme de groază și s-a gândit de nenumărate ori că s-ar descurca mult mai bine decât personajele din el. În caz că găsești un portal care să te trimită în The Chansaw Masacre sau în I spit on your grave iată câteva sfaturi care să-ți vină în ajutor.

 

7. Alegeți prietenii

Oricine s-a uitat la un film de groază știe că dacă ți-ai petrecut viața încercând să fi cel mai bun dintre cei mai buni înjosind alți oameni vei fi primul care se va alege cu un topor în cap.

Aparent ciudații au un al șaselea simț care îi ajută să treacă peste orice, iar dacă și tu faci parte din aceasta :   felicitări, ai toate șansele să supraviețuiești.

descărcare

6. Nu coborî din mașină

Singurul moment în care te poți sustrage de la regulă este dacă mașina face pană pe o autostrada aglomerată și nu te afli în România. Dar dacă te afli pe un drum care trece printr-o pădure și auzi ceva lovind în mașină nu te opri, continuă să mergi, în caz de pană te poți chiar gândi să te ascunzi sub banchetă până la răsărit.

descărcare (1)

5. Nu te ridica din pat

Să nu uităm unde ne aflăm, evident locul unde  ajungeți se află pe undeva în creierii munților și bineînțeles că atunci când călăul vostru va fi pe aproape își va anunța prezența călcând pe toate crengile pe care le găsește. Tu nu te ridica din pat, nici măcar nu te uita pe geam doar rămâi sub pătură și ține aproape telefonul de care știm cu toții că nu te dezlipești, nu trebuie să-l folosești, dar e de preferat să ai ceva la îndemână.

images (1)

 

4. Nu vă despărțiți

Acum să spunem că prietenul tău, care nu a citit aceste reguli, a ieșit să facă pe detectivul și a ajuns să fie tăiat în două cu fierăstrăul electric. Dacă în momentul în care va strângeți toții într-o încăpere comună unul are inteligenta idee de a vă despărții doar lovește-l cu o țeavă și leagă-l de calorifer, nimeni nu poate scăpa pe cont propriu.

images (2)

 

3. Nu îți părăsi locația

Adesea protagoniștii unui film vor să plece că să găsească un loc mai sigur, totuși nimeni nu s-a gândit că acel colțișor de rai este fix acela în care se află, nu știu de voi dar mie sigur mi-ar atrage atenția o persoană care de fâțâie de colo colo decât una care stă liniștită la locul ei.

images (3)

 

2. Nu te opri

Cea mai mare prostie posibilă este să te oprești că să-i verifici pulsul sau orice altceva care nu implică fuga, dacă ai ocazia pleacă cât mai departe și nu te uita înapoi.

images (4)

1. Fă ce știi mai bine

De vreme ce am ajuns aici ești singurul care a supraviețuit și de obicei acela este chiar mai psihopat decât psihopatul care va fugărit toată noaptea. Nu te chinuii să te ascunzi, nu uita că un criminal cu o drujbă te poate găsi chiar dacă porți giulgiul umbrelor din Luptătorii Shaolin. Cum nu ai urmat sfatul cu fuga nu prea ai de ales acum fă doar ce te pricepi. Eu una aș face asta:

descărcare (2)

 

Bun, iată 7 sfaturi pentru cel mai plictisitor film de groază, dar în care vei supraviețui. Succes.

descărcare (3)

Anunțuri

3 gânduri despre „Top 7 sfaturi pentru a supraviețui într-un film de groază

  1. Am citit cateva din posturile tale, esti destul de talentata teai gandit sa faci vlog? Credca blogul asta ar gastica mai mult pe youtube

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s