Recomandări cărţi Wattpad #1

Am zis să fac o postare în care vă voi recomanda nişte cărţi scrise de diferiţi autori, fie ei români, fie ei străini.  Eu zic că aceste cărţi se merită să fie citite, unele fiind chiar publicate.

https://www.wattpad.com/story/720745-breaking-the-bad-boy-completed

Aici, nu e vorba neapărat de bad boy-ul şcolii. E vorba despre un băiat ce şi-a pierdut sora geamănă din cauza leucemiei. Este vorba despre o fată ce şi-a pierdut cea mai bună prietenă din cauza unei boli, o fată ce încă trăieşte cu o vină uriaşă. Este vorba despre regăsirea de sine şi vindecarea rănilor.

https://www.wattpad.com/story/481713-cinderella-vs-prince-charming

Aceasta nu e povestea tipică a Cenuşeresei, cum ea este menajera mamei si surorii vitrege. Vă va plăcea, credeţi-mă pe cuvânt. Mai ales că autoarea descrie foarte bine acţiunea şi te face să intri în pielea personajelor. Veţi avea parte de comedie la greu, mai ales când aşa-zisa „Cenuşăreasă” nu se lasă aşa uşor de cucerit în faţa prinţului.

https://www.wattpad.com/story/19287752-the-bad-boy-and-the-tomboy-published

Ei bine, aici este vorba de stereotipuri.

Macy Anderson este o fată de 17 ani ce joacă fotbal, iese cu băieţi, nu poate suporta fetele, cu excepţia lui Jasmine, cea mai bună prietenă a sa şi nu ştie cine este Sam Cahill.

Sam Cahill este tipul de băiat care chiuleşte de la ore, are accent britanic şi poate juca fotbal serios, dar să numai menţionez de atitudinea sa arogantă şi şarmul pe care toate fetele îl găsesc irezistibil, mai puţin Macy.  Cu timpul acesta îşi arată adevărata faţă, cea de sub geaca de piele.

El îi spune Hazel. Ea îi zice Jerk.

Sunt ca apa şi focul. Sper să vă placă şi vouă această carte. Plus că mai este şi continuarea.

https://www.wattpad.com/story/14239335-storm-and-silence

Ok, aici nu prea am ce zice mai nimic în afara faptului că veţi râde la câte dandanale va face Lily. Acţiunea se petrece Anglia Victoriană, unde femeile nu aveau drept de vot, nu avea practic niciun drept. Cred…

În această carte, sau mai degrabă serie, este vorba despre Lily, care doreşte egalitate între bărbaţi şi femei şi reuşeşte să găsească un loc de muncă la firma domnului Rikkard Ambrose, şi aici vă zic de e acum să vă pregătiţi sufleteşte pentru ce va urma. Aceştia doi vor avea parte de nişte aventuri tumultoase, pline de comedie, acţiune, romantism pe ici şi colo etc. Vă recomand din tot sulfetul această serie!

https://www.wattpad.com/story/13103142-anarchy

Anarchy prezintă o lume pe care noi o ştiam numai există. Războiul a distrus tot în calea lui, guvernele au căzut, civilizaţia pe care noi o ştiam a dispărut. Acum mai mult ca niciodată ai încredere doar în tine. Lupţi, furi, omori sau chiar vei fi omorât.

Cam despre asta este vorba în carte.

Civilizaţia nu mai există. Acum sunt numai tabere, cu conducători pe care cei care au supravieţuit îi urmează. Aceste tabere ajung să fie la război una cu alta pentru supravieţuire.

Acum, vă voi spune că aceste cărţi chiar m-au impresionat, fie că sunt ele siropoase, fie că sunt ele de acţiunea ş.a.m.d. Aceste cărţi mi-au intrat în suflet şi sper să vă placă şi vouă la fel de mult cum mi-au plăcut şi mie.

 

Reclame

2 gânduri despre „Recomandări cărţi Wattpad #1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s