Recenzie : Nono de Renata Carageani

 

16177829_568653603344577_3225320989770762419_o

Nono este un  ursuleț de pluș ce pornește într-o călătorie, a fost copleșit de tristețe și a plecat în lume. Va avea parte de aventuri, dar nu va fi singur pentru o vreme. Ajunge într-un grup foarte interesant, câini și pisici, după aceea apare și o minge vorbitoare. Da, ați citit bine, o minge vorbitoare. În acest univers creat de Renata Carageani, animalele și obiectele vorbesc, dar oameni nu îți dau seama.

Nono, ursulețul de pluș are parte de multe aventuri alături de gașca lui.  Nono ne poveștește de Asta și prietenul lui de acasă. La un moment dat se reîntâlnește cu Asta la un circ. Gașca lui Nono devine mai mare.

Mai multe nu vreau să vă zic, vreau ca voi să descoperiți această carte foarte drăguță. Dacă îl vedeți pe Nono să îl salutați, să îl lăsați să vă spună despre Asta și aventurile lui. Eu dacă îl voi vedea îl voi îmbrățișa și voi fi alături de el  .  😀

Nu vreau să dau prea multe spoilere despre această carte, vreau ca voi să descoperiți aventurile lui Nono,  merită.  Mi-a plăcut la nebunie și o recomand tuturor. Voi ați citit această carte?Cum vi s-a părut? Cartea a apărut la editura ALL. Mulțumesc editurii pentru această minunată carte.

Cartea Nono de Renata Carageani poate fi cumpărată online de pe website-ul editurii ALL.RO. 

 

Câteva citate din carte :

„ Ghinion sau șansă. Ziceți-i cum vreți. Eu o să îi spun primul wilsonism, și n-o să știu niciodată dacă gestul lui a fost o lecție de viață sau o farsă complet lipsită de umor. În timp ce eu visam fete morgana în deșert, Wilson mă aducea, pe ocolite, înapoi de un plecasem. ”

„ Îmi scot memoria și recitesc ce-am scris până acum. Adaug un singur rând : ,, Asta nu era cea mai nepăsătoare ființă de pe lume. M-am înșelat. ” Apoi agăț creionul de cotorul memoriei, o închid și o bag sub fular, deși nu mai am motive s-o ascund. ”

„ Ceva mai târziu, aproape adormit, simt respirația caldă a lui Întâmplare asupra mea și parcă îl aud zicând ,, Noapte bună, copii! Prea multă independență strică. ”

Mă uit împrejur, la înserarea care cuprinde Raiul. Norii, care aveau până acum câteva clipe contururi trandafirii, au devenit violeți. ”

 

 

Reclame

2 gânduri despre „Recenzie : Nono de Renata Carageani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s