În curând: The White Princess

Cu toții am fost devastați de serialul The White Queen. O capodoberă în toată regula, care urmărește viața   reginei Elizabeth Woodville și a apropriaților ei.  Sfârșitul serialului e năucitor, Elizabeth Woodville e nevoită să încheie o alianță cu Margaret Beaufort. Nu e nici o șansă ca unul dintre băieții ei să ajungă pe tronul Angliei, dar prima ei născută ar putea fi regină. Margaret Beaufort știe că fiul ei nu va avea niciodată o domnie liniștită decât dacă va fi unit prin căsătorie cu o fată din tabăra adversă. Prințesa Elizabeth și Henry al VII-lea sunt cei care de acum încolo trebuie să se suporte unul pe celălalt și să ajungă să se înțeleagă. Vor reuși să ajungă la o relație funcțională, să se iubească și să se înțeleagă?

 

 

 

De abia aștept să apară și să-l văd! Cine a citit romanele sau a văzut The White Queen?

Anunțuri

13 gânduri despre „În curând: The White Princess

  1. Si eu le-am citit pe primele doua, dar in perioada cand inca nu aparuse in editiile de la Top 10 Polirom si cele in format mare sunt cam scumpe si nu am putut sa le iau atunci. Sper ca atunci cand o sa ajung la facultate, o sa am mai usor acces sa le gasesc la pret bun si-o sa citesc toata seria! Si mie mi-a placut mult serialul. Mereu cand dau de cate un episod pe AXN, ma opresc sa ma uit.

 1. De cand astept serialul asta! Celalalt a fost destul de bine facut, dar cam scurt avand in vedere ca a incercat sa cuprinda tot ce cuprind trei carti. Oricum, mult mai bine facut decat filmul The other Boelyn girl.
  SI la cat a durat productia sper sa fie excelent 😀

  1. Si eu!
   Nu stiam ca au incercat sa cuprinda actiunea din trei carti. Am citit doar Regina alba si Regina rosie si nu mi s-a parut ca s-a bazat decat pe primul volum. Acum stiu ca si Doamna apelor si Fiica eminentei cenusii au o perioada comuna, dar n-am vazut prea multe lucruri din perspectiva lui Margaret Beaufort. (doar cele care erau necesare si mentionate si in primul volum)
   O sa il revad sa vad cum e.
   N-am vazut inca The other Boleyn girl. Am cartea si sper s-o citesc curand!
   Am impresia c-o sa fie genial. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s