Prea mult rufalin

The Hangover nu e un clasic. Nu e nici măcar considerat un film bun, în sensul adevărat al cuvântului. Dar e comedie, e funny și are rating okay pe IMDb. Pe lângă asta, îl mai văzusem odată și îmi plăcuse, așa că mi-am zis să îl revăd. Concluzia? Nu e o capodoperă, dar nu e nici rău. E comedie în stil american și conține teme sexuale și nuditate. Dacă sunteți alergici la așa ceva, ziceți pas. Dacă nu, uitați ce vă pot spune de unul dintre cele mai populare filme ale anului 2009:

The Hangover pornește de la premisa unei petreceri de burlaci gone wrong, în inima orașului Las Vegas, la un hotel de lux. Tânărul Doug se pregătește să se însoare, iar prietenii lui, Stu și Phil, alături de fratele miresei, Alan, îi organizează o petrecere în Orașul Păcatelor pentru a comemora ultima sa noapte de burlăcie. Deși sunt buni prieteni, Stu și Phil sunt complet diferiți: în timp ce Stu e un dentist cumsecade dominat de iubită, Phil e un profesor de liceu imatur și veșnic pus pe șotii – ai zice că e încă student. Alan, în schimb, e complet alienat social, deși e un tip de treabă – băieții îl acceptă ca prieten la început din politețe, apoi datorită calităților lui.

hangoverposter09

Cei patru au o noapte de pomină. Problema e că nici unul nu își amintește ce exact se întâmplase, iar a doua zi, Doug e dispărut, lui Stu îi lipsește un dinte, un tigru se ascunde în baie și un sugar în șifonier. Phil, Stu și Alan pleacă în căutarea viitorului mire, pe baza a aproape nimic, și reparcurg traseul dezmățului în Orașul Păcatelor, de la punctul de finish la cel de start. Atunci când îl descoperă pe Doug la sfârșitul filmului, toți trei vor fi avut noi revelații asupra propriei persoane și asupra celor din jur, dezvoltându-se colectiv și individual.

Inclusiv Alan.

5-the-hangover-quotes

What happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit will haunt you forever.

Reclame

Un gând despre „Prea mult rufalin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s