Anna_in_vesmant_de_sange_mic

Titlu : Anna în veșmânt de sânge
Autor : Kendare Blake
Categorie : Beletristică

Cas Lowood ar părea un adolescent normal dar nu e, este un vânător de fantome, le eliberează. După ce tatăl lui a fost ucis într-un mod misterios, Cas se ocupă de fantome. Alături de el sunt mama lui, o vrăjitoare wicca și motanul lor, Tybalt. Acțiunea cărții se desfășoară în Thunder Bay.
Cas are chemare spre „ slujba ” asta, la fel ca strămoșii lui. După cazul autostopistului, Cas are un nou caz. Cazul este Anna, cea în veșmânt de sânge, o fată de 16 ani care o ucisă în seara balului și acum bântuie casa unde a murit.
Anna a făcut multe victime iar Cas se duce după ea, este un caz mai dificil pentru el.
Află de multe fantome datorită persoanelor sale de contact.
Misiunea asta va fi una grea pentru Cas, dar nu va fi singur de această dată.
Îi are alături pe Thomas, Morfran și Carmel. Thomas are o abilitate interesantă.
Ce mai aventură pentru acești puști! Anna face din nou o victimă. Dar este foarte interesant cum situația se schimbă când Anna va fi eliberată.
Încă un lucru interesant e că Anna nu îl ucide pe Cas. Am avut parte de multe răsturnări de situații, nimic nu e ceea ce pare, o entitate din trecut se întoarce după Cas și asta va necesita un sacrificiu. Aceea entitate era mereu cu el, dar nu și-a dat seama Cas de asta. Aceea entitate are legătură cu tatăl lui.
Va avea nevoie de ajutor. Nu vreau să dezvălui prea multe, vreau ca voi să descoperiți aventura lui Cas și a prietenilor lui, ce vor mai face ei, cum se va termina totul.
O recomand tuturor.
Mi-a plăcut enorm cartea, deja aștept continuarea. Cartea a apărut la editura Leda.
Ați citit această carte? Cum vi s-a părut?
Mulțumesc Libris pentru această carte. Pe Libris puteți găsi multe cărți interesante, de toate genurile și la prețuri bune.

Anna-dressed-in-blood-cover-2vquoy5rg4qyjfbp1zjw1s

E cumplită. Nu în sensul grotesc, ci în cel nelumesc. ”

Ochii îi sunt adumbriți. Se simte singură, vinovată și captivă. Își plânge de milă și nu pot să spun că i-o iau în nume de rău. ”

Inspir adânc și simt miros de ceai și lavandă. Asta mă readuce în corpul meu. Amintirea acelei zile, când am explorat casa aceea, face ca pulsul să-mi bubuie în timpane. ”

Toamna în Thunder Bay e mai frumoasă decât în majoritatea altor locuri. O mulțime de culori. O mulțime de foșnete. ”

Ea a deschis o ușă, de aici spre altundeva. Și ușile pot fi făcute să se deschidă în ambele sensuri, din ce mă învață experiența. ”

Anunțuri