Made in Ro: Frumuseți monstruoase, de Marina Neagu-Recenzie

     Umbrele, fiice ale demonilor, reprezintă cel mai mare pericol pentru umanitate, iar gardienii, soldați ai îngerilor, au datoria de a distruge umbrele.

      Lara, o umbră crescută și protejată de un preot până la vârsta de 18 ani, reușește să își ascundă partea întunecată a sufletului, până când întâlnește un grup de gardieni în prima zi petrecută la nouă școală la care s-a transferat. Aceasta descoperă că nu este o umbră, ci o fiică a îngerilor. Mai mult decât atât, ea poate pune capăt existenței umbrelor pe Pământ.

     Pentru a-și putea îndeplini destinul, trebuie să se antreneze și să se alieze cu cei trei gardieni care studiază în aceeași școală cu ea, Vlad, Diana și Adrian. Între ea și cel din urmă gardian se înfiripă o frumoasă legătură, și anume iubirea.

    Va reuși oare Lara își apere tutorele, să lupte alături de noii ei prieteni, să salveze lumea de umbre și să păstreze relația cu sufletul ei pereche, Adrian? Pentru toate aceste întrebări există răspunsuri care pot fi aflate numai în urma achiziționării și lecturării acestui roman fantasy, publicat de editura Quantum.

Frumuseti-monstruoase-Marina-Neagu

Anunțuri

7 gânduri despre „Made in Ro: Frumuseți monstruoase, de Marina Neagu-Recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s