Mandrie-si-Prejudecata-si-Zombi

„ Tatăl lui, domnișoară Bennet, răposatul domn Darcy, a fost unul dintre cei mai grozavi ucigași de zombie care au existat vreodată, și cel mai bun prieten al meu, și niciodată nu voi putea fi în compania acestui domn Darcy fără să fiu întristat de mii de amintiri dragi. ”

„ Elizabeth nu avea nevoie de revigorare – la un moment dat i se ceruse să stea în mâini timp de șase zile sub soarele arzător al Beijingului- dar a acceptat imediat. ”

„ Fumul din muscheta lui Darcy plutea în aerul din jurul lui și se ridica spre cer prin pletele lui castanii și dese. ”

„ Bucuria exprimată de domnișoara Darcy la primirea unei scrisori asemănătoare a fost la fel de sinceră pe cât fusese fratele ei când i-a trimis-o. ”

„ Vestea bună s-a răspândit repede în casă și, cu aceeași viteză, printre vecini. Aceștia au primit-o cu o filosofie decentă. ”

„ Dar nu a apucat să ia pumnalul în mână, când sala de bal s-a umplut de un cor de țipete, urmat la scurt timp de zgomot de geamuri sparte. Nenumiții au năvălit în sală, cu mișcările lor greoaie, dar abile, hainele lor de înmormântare erau groaznic de neîngrijite. ”

„ Elizabeth s-a prefăcut că nu aude observația lui politicoasă și a înșfăcat vătraiul, pe care l-a îndreptat spre fața lui Darcy. ”

Anunțuri