Recenzie: Misery-Stephen King

                     Paul Sheldon este faimosul autor al seriei de romane care a stârnit frenezie printre cititoarele americane. Această serie urmărește aventurile unei femei, pe nume Misery. Paul nemaidorind să scrie vreodată despre Misery, în ultimul roman al seriei, aceasta moare după ce a născut un băiat.

                  La scurt timp după lansarea romanului el urcă în stare de ebrietate la volanul Camarou-lui său,suferind un accident pe un drum de munte. Este gasit de Annie Wilkes, o fostă infirmieră, care este cea mai  înfocată fană a lui. Ea  îl îngrijește și îl ține în camera ei de oaspeți. Este labilă pshihic și îl torturează de fiecare dată când ea suferă o cădere nervoasă.

                           După ce termină de citit”’Copilul lui Misery”,ea îl acuză de omucidere și îl chinuiește din ce în ce mai des. Îl obligă să scrie doar pentru ea un roman despre întoarcerea lui Misery.Îi spune că după ce va termina de citit cartea scrisă special pentru ea, îl va omorâ pe Paul și apoi se va sinucide.  Sheldon  termină cartea și scăpa cu viață. Cum, având în vedere că ea locuia singură, având drept vecină o familie care nu vorbea cu ea,deci Paul nu putea să strige după ajutor sau să fugă, el fiind invalid? Cand? Ce se  întâmplă cu nebuna de Annie?

                                 Pentru a afla, nu aveți nimic mai bun de făcut decât să citiți cartea, apărută la editura Nemira.

1_stephen_king_misery

Un gând despre „Recenzie: Misery-Stephen King

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s