Bookhaul: july

So much books, so little time! Deși am o grămadă de cărți de citit, nu mă pot abține să cumpăr altele când sunt la reducere sau pur și simplu pentru că-mi sunt dragi cărțile. Presupun că asta înseamnă să fii dependent.

Aici este o poză cu toate cărțile care așteaptă să le citesc :3

DSCN7481

Aici sunt cărțile pe care le citesc momentan. Desigur, nu mă pot abține când primesc o carte nouă și zic că citesc puțin, doar primul capitol, apoi mă trezesc că ajung la jumătatea cărții! Voi ați citit mai multe cărți simultan? Simt de parcă vizitez vecini diferiți sau intru în lumi paralele.

DSCN7485

El a obosit din cauza căldurii. Stă toată ziua lângă mine și doarme în timp ce eu citesc.

DSCN7487

Harry Potter e este un must în orice bibliotecă personală, Orașe de hârtie este un cadou primit de ziua mea și este foarte drăguță, merită! Cabina unchiului Tom ne-a cerut-o profesoara de engleză s-o citim și m-a încântat până acum.

Aici este o melodie drăguță menționată în Paper Towns.

Și celălalt cadou de la verișoara mea :3 am terminat-o într-o zi jumate, am iubit filmul foarte mult, mai ales că joacă Jennifer Lawrence și Bradley Cooper.

DSCN7458

2 gânduri despre „Bookhaul: july

  1. O, te înţeleg perfect când spui că nu te poţi abţine din a cumpăra cărţi noi. Şi eu am făcut de multe ori la fel, dar mă străduiesc să mă stăpânesc, fiindcă am o grămadă de cărţi de citit şi aproape că nu mai am pe unde să le pun pe cele noi dacă tot continui să îmi cumpăr la modul ăsta. Dintre cele pe care le ai aici am citit numai „Papper Towns”.

    De ce îmi faci şi tu în ciudă, că tu ai pisică şi eu nu? :3 😦 :))

    (PS. „Many books”. 😀 )

    1. Ah nu îți fac în ciudă, devine sâcâitoare la un moment dat, vrea să mănânce și să doarmă și să STEA PE MINE MEREU. =)) și mă bucur mult că mai sunt și alții infectați cu mania shoppingului cărților 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s