Nou în bibliotecă!

jbjhbhjbPlănuisem să fac asta de mai mult timp, dar am uitat de fiecare dată. Ei bine, aveți aici prima mea postare ce are, într-adevăr, legătură cu lectura. Hehe! Nou în bibliotecă:

Capriciile destinului de Mary Jo Putney

Am început cartea. Cred că am citit în jur de două capitole. Este scrisă la persoana a III-a, scriitoarea are un stil destul de lejer, iar personajul principal este al naibii de interesant. Mai multe nu vă pot spune.

Pădurea norvegiană de Haruki Murakami

Autorul are o reputație în țară. Toți cei care au citit cel puțin două cărți dinafara bibliografiei școlare au auzit de el. Va fi prima carte scrisă de Murakami pe care o voi citi, dar nu îmi fac griji. Din câte am înțeles, este foarte greu să fii dezamăgit de ceea ce scrie.

Hoțul cuantic de Hannu Rajaniemi

N-aveți idee cât de mult am vrut să cumpăr cartea asta, iar eu n-am idee de ce pentru că o am deja de o lună și nici n-am început-o. M-a atras titlul, m-a atras coperta, sper că o să mă mulțumească și conținutul.

Scurtă istorie a vieții mele + Teoria universală de Stephen Hawking

Numai Audrey știe cât de obsedată sunt de dragul nostru cosmolog. Am și Scurtă istorie a timpului. Nu mă pot sătura de umorul și inteligența lui.

Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere de Jennifer E. Smith

Eram cu Audrey în Cărturești, i-am spus că vreau o carte romantică și m-a plimbat prin toată librăria. A început apoi să-mi arate mai multe cărți, dar eu m-am îndrăgostit la prima vedere de asta.

Secretele clubului de sushi de Christy Yorke

O să spun pas. Am citit câteva pagini, începutul este fascinant, dar am multe îndoieli. Aștept să-mi fac o părere când o voi termina.

Dorothy must die de Danielle Paige

Cartea asta am câștigat-o la un concurs. Este în engleză, n-am început-o și habar nu am la ce să mă aștept.

O dragoste nepotrivită de Elizabeth Hoyt

Cred că Wattpad-ul m-a stricat îngrozitor de mult. Personajul masculin se numește Harry și pur și simplu nu pot citi cartea pentru că mi-l imaginez pe Styles la fiecare menționare a lui.

Orașul Bântuit de Stephen King

Am început-o, dar mi-e frică s-o continui la cât de masivă este.

Anna Karenina de Leo Tolstoy

Varianta în engleză pe care am luat-o pentru că mie și lui Audrey ne plăcea coperta.

Urzeala tronurilor + Festinul ciorilor de George R.R. Martin

Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată să luați prima și a patra carte dintr-o serie, dar…da. N-aveam idee care era ordinea lor, nu am văzut că exista câte un număr scris pe spatele fiecăreia și le-am luat de pe raft așa cum erau. Am citit doar Urzeala tronurilor și aștept să completez golul pentru a continua.

Ce credeți că ar trebui neapărat să încep/continui? Ce ați citit de aici și ce părere v-a făcut cartea respectivă? Aș aprecia niște păreri personale. 😀

6 gânduri despre „Nou în bibliotecă!

 1. Eu am început Cântecul de Gheaţă şi Foc cu volumul trei.Nu auzisem de carte înainte, m-am dus la bibliotecă şi era acolo un set de trei cărţi: Iureşul săbiilor. Am zis că sună interesant şi le-am luat :)) Abia după am aflat ce şi cum, dar nu îmi pare rău, volumul 1 nu m-a şocat aproape deloc. Şi chiar şi acum, după ce le-am citit pe toate, tot cred că vol. trei e cel mai bun.
  Dorothy must die sună foarte bine, dacă şi restul e la fel de bun ca titlul merită. Pădurea norvegină trebuie să o citesc şi eu, am primit-o şi mă tot aşteaptă de ceva vreme, dar încă nu m-am apucat de ea, am auzit oricum că e grozavă.
  Nu ştiu ce să îţi zic să începi, dar am o sugestie, închide ochii şi alege una. Cât de rău poate să iasă?

  1. Am cumparat cartile de la Cantecul de Gheata si foc pentru ca voiam sa le citesc inainte sa ma apuc de serial. Apoi am spus ca o sa astept sa am toate volumele aparute, dar am sfarsit prin a vedea toate sezoanele. :)))
   Nu am niciodata noroc cand vine vorba de inchis ochii, ales ceva anume, extragerile la loto, trasul la sorti, etc. Mi-e cam frica s-o fac. E posibil sa iasa rau de tot.

 2. Padurea norvegiana ar trebui sa o citesc si eu. Am tot auzit despre ea si citit multe recenzii incat chiar m-a atras. De acest autor nu am citit nimic asa ca ar fi binevenita cartea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s