Recenzie: Noapte alba de Asa Larsson

noapte-alba_1_fullsize

Este al doilea volum si se intampla multe, nimic nu va mai fi la fel.
Rebecka se intoarce in satul ei natal, amintirile izvoresc, lumea stie ce s-a intamplat acum cateva luni.
Acum alte crime odioase sunt in centrul atentiei, oameni ai Biserici, acestia sunt victimele, pana la un anumit punct,cand victimele vor fi oameni simpli.Intrebarea care mi-am pus-o a fost de ce ei…pana la anumite capitole, unele crime sunt de neinteles.Sunt crime infioratoare, dar asta face parte din acest gen de carti, sunt sarea si piperul unei carti nordice.
Ajunsa in alt sat unde s-a intamplat aceste crime, Rebecka nu este cunoscuta inca, dar o anumita persoana o va in vileag, dar ea este doar pentru a se relaxa.
De la evenimentele din primul volum, Rebecka s-a schimbat, desi lucreaza intr-un fel la acel loc de munca, totul s-a schimbat si acolo, desigur singurul lucru bun pentru firma a fost ca are mai mult succes, de aceea au pastrat-o pe Rebecka.
Merge si in Kiruna, satul natal, dar se reintoarce in satul crimelor.
Oricum totul se complica, anumite secrete ne sunt dezvaluite noua cititorilor. Fiecare personaj ascunde ceva sumbru sau nu.
Nimic nu e ceea ce pare. Apar si personaje din primul Anna-Maria si colegul ei.Fac investigatii, Rebecka ii ajuta.
Si suntem surprinsi intr-un paienjenis de mistere, secrete si totul nu e ceea ce pare.Anumite personaje fac alegeri gresite, indemnati de furie si neputinta.
Mai multe nu va dezvalui, vreau ca voi sa descoperiti aceasta carte, merita citita, iar celor care le place acest gen de carte, o vor adora.
La un anumit moment mi s-a facut pielea de gaina. Intr-o carte cu pagini putine se intampla multe, nu m-am plictisit deloc, mult suspans.
Ati citit cartea? Daca da cum vi s-a parut?
Cartea a aparut la editura TREi.

2 gânduri despre „Recenzie: Noapte alba de Asa Larsson

    1. Eu am citit-o pe a treia inainte celei de a doua, dar desi are legatura una cu alta, a fost bine. Prima carte am citit-o fara pauza.Gasesti cartea asta la 9 lei, cred ca pe Libris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s