Recenzie:Uimire si cutremur de Amelie Nothomb

64541497647200125817149-5929864-215_300
In aceasta carte aflam peripertiile autoarei la o companie nipona Yumimoto.Trece prin multe faze,unele chiar amuzante.Amelie trece de la o slujba la alta in aceea firma.Ne povesteste despre cum e sa fii un strain intr-o firma nipona si chestia cu ierarhia in aceasta.
Fiecare sef al ei este diferit si la comportament,desi este si o femeie printre acestia,prima data este prietenoasa dar pe parcurs se schimba.
In fiecare zi are parte de noi aventuri.Scriitoare ne dezvaluie multe amanunte interesante,plus cum gandesc niponii,felul de a munci etc.
Este o carte despre munca la aceea firma si prin cate a trecut in tara iubita de ea.
Este printre scriitoarele mele favorite.O recomand tuturor!!Ii multumesc Mirelei pentru ocazia de a citi aceasta minunata carte,parca am fost acolo langa Amelie.Impartasim aceeasi iubire fata de Japonia,si eu as vrea sa ajung acolo dar ca turist macar.
Daca ati citit aceasta carte cum vi s-a parut?Mie mi-a placut enorm aceasta carte deoarece mai aflam informatii despre autoare si cum a fost sa munceasca acolo.
Cartea a aparut la editura Polirom.

4 gânduri despre „Recenzie:Uimire si cutremur de Amelie Nothomb

  1. Recenzia ta m-a făcut să vreau cartea. 😀 Și mie îmi place mult Japonia și chiar îmi propusesem să citesc măcar câte o carte despre fiecare țară. ✌
    Sărbători fericite! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s