Recenzie:Intre doua avioane de Cynthia Langston

Fiindcă nu-i tocmai ceea ce se cheamă o fashionista, Lindsey Miller e de-a dreptul şocată când i se oferă un job de vis: să scrie un newsletter pentru o agenţie specializată în „vânarea trendurilor“ pe cele două coaste ale Atlanticului. Într-o clipă, viaţa i se dă peste cap – zboară săptămânal între New York şi L.A. ca să descopere ce e in şi ce e out în modă, bate cele mai în vogă cluburi în căutare de trendsetters şi ia pulsul străzii în cele două mari capitale ale şicului. Şi, în vreme ce electrizantul Manhattan i-l scoate în cale pe brokerul de pe Wall Street Victor Ragsdale, însorita Californie iese la înaintare cu Danny Wynn, un surfer bronzat, cu cei mai incredibili ochi albaştri. Cum să se împartă biata Lindsey între cele două vieţi şi care dintre cei doi bărbaţi o fi oare Mister Right?

Parerea mea:Lindsey este parasita si ramane fara slujba,sta dezolata in apartamentul ei cateva saptamani,nu are chef de nimic.Dar salvatorii ei sunt prietenii,desi nu prea i-a bagat in seama in ultima vreme.Dar se pare ca prietenii ei ii aduc si o veste minunata:va avea un nou job,la Gordon-Taylor,o agentie bine cotata.
Se pregateste pentru interviu si asta ii va schimba viata,este acceptata dar jobul ei va fi diferit de ceea ce credea.Va fi un vanator de trenduri,in moda,filme,tot ce este nou si reinventat va trebui sa afle pentru revista PULS,are si colega,Jen,care nu e prea prietenoasa prima data,dar nici nu o sa fie pe parcurs,o sa aiba momente de ale ei in care va fi draguta cu Lindsey,dar nu prea mult.
La inceput ii va fi greu lui Lindesy,mai ales ca trebuie sa faca naveta New York-L.A.Lasa Chicago,casa ei in urma pentru un job minunat si calatorii intre aceste doua mari orase.Lindesy primeste multe sfaturi despre ceea ce trebuie sa faca,la inceput e mai greu,dar spre final va avea multe idei minunate ce vor fi primite cu mare caldura si succese.In rest jobul este minunat si afla foarte multe lucruri interesante.Va fi ajutata si Liz Gordon,unul dintre sefi ei,ii va arata ca aceasta slujba este minunata si cum poate sa descopere itele modei.
Acum sa va spun de viata amoroasa a lui Lindesy,in New York e Victor,un barbat frumoas,brunet,bogat si destul de dragut,in L.A. este Danny,un profesor de surf care isi adora job-ul,este dragut,amuzant,citind cartea mi-am dat seama ca desi acestia doi nu se cunosc si fac parte din lumi diferite,Lindesy ii prefera pe amandoi,datorita sentimentelor traite alaturi de cei doi.
Mai pe la sfarsit dupa ce afla ce se va intampla cu Puls,si desi sunt in mare avant,Lindesy are de ales,multe decizii de luat.
Mai multe nu vreau sa dezvalui despre aventura ei in aceste doua orase,plus ce decizii va lua si alte aventuri de ale ei,plus prieteniile ei(Carmen este bestiala).
Mi-a placut la nebunie,si o recomand tuturor.Daca ati citit cartea cum vi s-a parut?
Cartea a aparut la editura HUMANITAS FICTION~COCKTAIL.

intre-doua-avioane-cynthia-langston~8357477

3 gânduri despre „Recenzie:Intre doua avioane de Cynthia Langston

  1. Îmi place ideea asta. Gen 2 vieți paralele și ea este împărțită între ele. De obicei genul ăsta de idee implică fantasticul, dar se pare că Cynthia Langston a găsit o cale și fără să implice fantasticul. Pentru asta, o să-i citesc și eu cartea 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s