Recenzie: Legaturi primejdioase~Deznodamantul de Nora Roberts

10313822_590349417729330_5965303788458730134_n

Parerea mea:Lila este in continuare in situatia in care se afla in vol.1,se pare ca in acest volum avem parte de mai multa actiune,aventura si misterul asupra acelui obiect,ce ste un ou Faberge,de mare valoare si o parte de istorie sangeroasa.Oliver a luat acest obiect,dar el se pare ca si-a dat seama de ceva.
Ash si Lila vor avea parte de multe aventuri,unele chiar periculoase.Vor calatori mult pentru a afla despre anumite persoane,mai ales ca acestia doi il vor intalni pe acel om care vrea cu mare ardoare oul Faberge,a facut multe pentru a avea obiecte pretioase.
Intre cei doi relatia creste,de la o zi la alta,au timp sa se cunoasca,isi dau seama cam cum e viata in sine,a fiecaruia.Lila mai scrie la seria ei,Ash se ocupa de tabloul mult promis,plus ca are multe idei de a o picta pe Lila.Merg in Toscana,alaturi de Luke si Julie,care acestia isi redescopera iubirea,si vor un nou inceput.Sunt spionati si intr-un fel agresati de catre o persoana trimisa ce apare si in primul volum.
Plus alte dezvaluiri,plus momente desprinse din filmele politiste,a fost interesant,istorie si multe altele.Mai multe nu vreau sa dezvalui,vreau ca voi sa descoperiti aventura celor 4 si a oului Faberge,si cum a schimbat asta viata multora.Plus ca se incinge astmosfera in acest volum.
Este o carte interesanta si o recomand tuturor,mai ales daca va place acest gen de carte.Daca ati citit cartea cum vi s-a parut?
Cartea a aparut la editura LIRA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s