O ALEGERE DEVINE UN SACRIFICIU

UN SACRIFICIU DEVINE O PIERDERE

O PIERDERE DEVINE O POVARĂ

O POVARĂ DEVINE O BĂTĂLIE

O SINGURĂ ALEGERE TE POATE DISTRUGE

O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane…
Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte — şi pe ea însăşi —, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire.
Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sfârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure. Transformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul.

Parerea mea:A fost uimitor,mi-a placut la nebunie,mai vreau.Vreau sa apara o data volumul al treilea.Aceasta trilogie a devenit printre preferatele mele.Ma bucur ca am putut sa citesc aceste doua volume.Mi-a placut de Tris,mai ales ca este curajoasa si trece prin multe schimbari dar face fata.
Dupa evenimentele ce i-au schimbat viata lui Tris,altele o vor face sa se gandeasca bine la viitoarea alegere pe care o va face.
Timp de relatie nu e,dar oricum Four ii sta alaturi si desigur prietenii ei.Multe s-au schimbat de cand Tris a intrat la Neinfricatii.Va avea multe intrebari despre cine este mama ei si cine a fost,multe evenimente o vor face sa isi spuna multe intrebari.
Iar faptul ca un razboi bate la usa,Tris si Four vor fi gata pentru o noua schimbare.Eruditii sunt si ei implicati.
Citind cartea am aflat si mai multe despre factiuni,plus ca este foarte interesanta ideea autoarei.
Plus ca numai Tris sufera schimbari,ci si cei din jur.Mai multe despre lumea lui Tris si despre ce o sa se intample in continuare nu vreau sa dezvalui,va las pe voi sa descoperiti aceasta minunata lume,desi plina de pericole,Tris este curajoasa si va reusi orice si-a propus dar oare totul va fi bine?Vom afla cat de periculos e sa fii divergent.
Ce mi-a mai placut la ea ca relatia dintre Tris si Four nu este alerta,totul e lin intre ei.
Nu lipesesc sarcasmul,amuzamentul,dragostea,situatiile limita si periculoase,putina drama.In acest volum il vedem si pe fratele lui Tris,si putin din factiunea cea mai blanda,Prietenia.
Si desigur aflam si despre oamenii care nu fac parte din nicio factiune.O lume distopica in care ai vrea sa traiesti.(desi cam jumatate din noi am fi divergenti)
Deci aceasta carte merita citita.
Daca ati citit cartea cum vi s-a parut?
Plus ca o sa apara si filmul in martie,parca pe 22.(nu stiu sigur)
Cartea a aparut la editura LEDA.

insurgent

Anunțuri