Recenzia lui Arachne-Printesa Gheturilor de Camilla Lackberg

Mister şi secrete de familie într-un roman de suspans irezistibil de captivant

Fjällbacka, un orăşel pitoresc, aflat undeva într-o insulă din arhipelagul suedez…
Frumoasa Alexandra este găsită după mai multe zile moartă, în cadă. Trupul ei îngheţat şi-a păstrat tot farmecul: chiar şi aşa, Alexandra pare a fi o «prinţesă a gheţurilor».
Personajul principal este însă Erica Falck, o scriitoare de biografii, care acum – după moartea părinţilor ei – s-a retras temporar pe tărâmul natal, ca să scrie o nouă carte. Ea este cea care o descoperă pe Alexandra, fostă prietenă din copilărie. Erica este rugată de familia Alexandrei să scrie un articol în memoria acesteia. Şi cum cele două prietene nu se mai întâlniseră de 25 de ani, Erica are nevoie să-i cunoască pe cei care i-au fost apropiaţi Alexandrei, pentru a mai afla câteva lucruri despre ea şi a-i putea face un portret. Începe astfel să descopere secrete spectaculoase… Porneşte o investigaţie şi descoperă că aceasta era însărcinată. Povestea ia o nouă întorsătură când, în urma autopsiei, se dovedeşte că Alexandra a fost, de fapt, asasinată…

Parerea mea:A fost primul roman politist suedez,si a fost wow,cata intriga are.Mi-a placut enorm de la o pagina la alta descoperim noi informatii despre Erica si Alexandra .Si cum a ajuns Alexandra in halul in care a ajuns,dar avem si un personaj cheie,un detectiv Patrick Hedstrom ce va fi ajutat cumva de Erica.Cine stie poate se leaga ceva intre ei si se va lega pe parcursul cartii.Slujba Ericai este destul de interesanta,mi-ar place si mie sa scriu asemenea cartii sau orice gen de cartii.Cartea te tine in suspans ce mai,are o intriga uimitoare.Cartea face parte dintr-o serie de sapte cartii.Deja astept sa le am in biblioteca mea.Deci pe scurt cartea asta merita citita,eu una o ador,cartea mai prezinta un orasel destul de pitoresc din Suedia,o insula defapt,este frumos caracterizat ma face sa ma duc acolo doar cand e mai cald.Criminalul este o enigma dar este gasirea acestuia se rezuma la informatiile din trecutul Alexandrei.Cine stie cine e.Veti afla numai citind cartea.Cartea a aparut la editura TREI.

Printesa-Gheturilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s