De ce citesc?

Multi ma intreaba asta,ca de ce imi pierd timpul citind.Eu citesc pentru in momentul acela ma simt ca si cum as fi acolo in carte,simt ce simt si personajele,simt durerea,bucuria orice sentiment care il invaluie pe personaj, eu il simt.Simt ca eu sunt eroul in accea lume fantastica,am sentimentul ca pot face orice,oricand,oriunde.Citind calatoresc in lumi fantastice sau nu,in trecut si viitor,este un sentiment frumos,descoperi lumi minunate,locuri magice,personaje mirifice si traiesc un vis.Ma lupt cu raul si inving,devin un erou ce lumea il adora.Citind descopar personaje bune si rele,fapte istorice uitate de lumea in care ma aflu,secrete,misterele din carti le pot rezolva,am un sentiment ca si cum as fi un detectiv cand citesc romane politiste,uneori un vampir alteori o vrajitoare care incurca vrajile,o zana uitata intr-o padure magica,un magician,o sirena ce isi asteapta alesul pe o stanca langa castelul lui,o printesa in primejdie,un spion trimis de guvern,un antropolog sau cineva care descopera un mister uitat de lume si este in pericol.Pot fi orice numai citind.De aceea citesc,ca-mi place senzatia aceea cand descopar noi lumi,este un sentiment euforic.Citind nu mai sunt o fata oarecare,devin o eroina care salveaza lumea.Pot fi orice si tu poti fi orice fiinta vrei.Pot sa calatoresc si in tari straine fara a cumpara un bilet de avion,pot fi libera sa fac ce vreau.Concluzia asta e a acestei intrebari puse des.Cititul a devenit pentru mine ca respiratul,nu mai e un hobby obisnuit,e o cautare de raspunsuri si aventura.(ARACHNE)

Elena-Dudina-Photo-Manipulation-Fantasy02

Elena-Dudina-Photo-Manipulation-Fantasy07

Elena-Dudina-Photo-Manipulation-Fantasy12

Grafica-suprarealista-Juan-Carlos-Barquet04

Grafica-suprarealista-Juan-Carlos-Barquet07

images

fata citind

fata citind-crop

secas-elena-dudina-2751557d8a

the_awakening_by_andygarcia666-d5ib41e

trick_or_treat_by_andygarcia666-d5jmj06

1a4fd8139077

moon_daughters_by_elenadudina-d5grbee

Reclame

8 gânduri despre „De ce citesc?

  1. De ce citesc? Ca-mi place foarte simplu. Si nu e deloc o pierdere de timp, bravo e mai bine sa citesti o carte buna decat sa faci ca restul idiotilor.

  2. Citesc pentru că vreau să văd lumea din mai multe perspective, să înțeleg mai bine oamenii… Bravo, măi! E bine ca noi, cititorii, să avem o voce a noastră, să le amintim și altora cine suntem și de bucuria pe care ne-o aduc cărțile! You go, girl!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s