Recenzia lui Arachne-Disparuti fara urma de Cecelia Ahern

Din copilarie, de cand colega ei de clasa a disparut, Sandy Shortt e obsedata de lucrurile pe care le pierde. Sa gaseasca devine telul ei, fie ca e vorba de soseta care a disparut in masina de spalat, cheile de la masina pe care le-a ratacit sau, mai grav, de oamenii care dispar din familiile lor. Sandy isi dedica viata gasirii acestor oameni disparuti, oferind familiilor indurerate o raza de speranta.
Jack Ruttle e un om disperat. A trecut un an de cand fratele lui, Donal, parca s-a evaporat. Considerand ca Sandy Shortt ar putea fi raspunsul la problemele lui, o contacteaza si pleaca sa o intalneasca.
Sandy dispare, la randul ei, dand peste locul si oamenii pe care-i cautase de o viata. O lume departe de cei pe care-i iubeste si de caminul de care fugise atata vreme. Sandy isi reia vechiul obicei, cautatul. Oare va gasi drumul spre casa? Oare Jack va reusi sa o gaseasca?

Parerea mea: A fost destul de interesanta cartea,mi-a placut .E a doua carte citita, scrisa de Cecelia,prima a fost P.S Te Iubesc.A fost pe gustul si imi place cum scrie autoarea si accea lume a lucrurilor pierdute(trebuie sa ma duc si eu acolo sa-mi iau lucrurile pe care le-am pierdut) si slujba lui Sandy este destul de stresanta,e greu sa pierzi pe cineva drag.Dar totul s-a terminat cu bine,totul s-a rezolvat.Vietile amandurora se vor schimba defapt a tuturor,datorita acestei lumi.E carte destul de usoara,merita cumparata.
Cartea a aparut la editura ALLFA.

disparuti-fara-urma_8840_1_1325860133

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s