Recenzia lui Arachne-Cele 9 vieti ale lui Chloe King~Rapirea de Liz Braswell

PISICILE CAD MEREU ÎN PICIOARE.

Pentru Chloe King, viaţa devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedeşte a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ţinta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă.
O povară greu de dus pentru o fată de şaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit şi trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa şi trebuie să-şi salveze semenii, chiar cu preţul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieţi!

Parerea mea:Wow,ca si primul volum m-a uimit,of Doamne multumesc Leda si Liz pentru o asemenea carte.Deci actiune are din plin (adica pentru mine)mi-a placut combinatia romance,actiune fantasy si desigur mitologie.N-am cuvinte sa exprim cat de mult mi-a placut cartea,doamne cumparati-o si nu veti regreta(mai ales ca apare volumul 3 si ultimul).Intr-un fel mi-a placut Kim desi era ciudata, dar cui nu-i plac ciudati.Desigur aflam si cate ceva din trecutul lui Chloe(afla mai multe despre familia ei si clanul din care face parte,prin anumite viziuni,si despre cea ce vorbesc cei de acolo) si totul devine misterios si deja astept sa vad ce se mai intampla in volumul 3 Aleasa.
Cartea a aparut la editura Leda.

rapirea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s