Recenzia lui Arachne-Hollywoodul e ca un liceu de fite de Zoey Dean

TAYLOR HENNING are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că expresia „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată.
Nici la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni – prin urmare, cum ar putea ea să se descurce acum în lumea intrigilor?
Când face însă cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale –, are o revelaţie: poate că această „regină a stupului de albine” o va putea învăţa cum să răzbească în industria filmului.
Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Dar în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure acesteia iubitul, intervine un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el! Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ceea ce-şi doreşte?

Parerea mea:Ii multumesc unei bune prietene Anna pentru prietenia ei si ca mi-a daruit o asemenea carte,a fost ca un chick-lit,mi-a placut enorm.Zoey Dean are un talent de a scrie foarte interesant,cand am citit cartea zici ca m-am uitat la un film de comedie.Este o lectura usoara,o citesti in cateva ore si razi uneori in hohote,in aceasta carte iti dai seama ce greu e sa devii cineva faimos cu niste sacrifici enorme chiar si sa-ti pierzi adevarata valoare umana.Hollywoodul este un loc unde numai cei bogati, cei cu pile razbesc si desigur cei in pas cu moda.
Aceasta carte a aparut la editura LEDA si a fost distribuita cu revista BRAVO,dar nicio grija o puteti gasi si in librarii.Multumesc Anna!

images

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s