Recenzia lui Arachne-Spioana Imperiala de Mark Robson

Intr-o lume dominata de magie si de crima, imparatul ii incredinteaza lui Femke o misiune primejdioasa. Sarcina pare limpede, dar tanara spioana ajunge sa fie repede atrasa intr-o cursa complicata.
Izolata intr-o tara ostila, vanata de autoritati si de un vechi dusman care-si doreste sa se razbune, Femke are nevoie de toata inteligenta si de toate calitatile ei pentru a supravietui. Numai Reynik, un soldat abia iesit din scoala militara, pare dispus s-o ajute. Dar, fara sa-i cunoasca adevarata misiune, Reynik descopera repede ca loialitatea e o treaba periculoasa.

Parerea mea:Hmmm,la prima vedere mi s-a parut o carte plictisitoare dar citind mi-a placut mult ideea de spioni pusi de imparat sa faca ceva anume,societati de asasini ,lorzii si baroni,o da asta da roman interesant.Personajul principal Femke,o ador pe tipa,are o dubla identitate.La inceputul carti ni se prezinta toate personajele ce vor aparea in carte la fel si cele doua imperii.Va reusi Femke sa scape de vina ce i sa pus in carca sau va muri?Personaje rele isi fac aparitia stricandu-i planurile lui Femke,imi place ca are mai roluri,isi schimba personalitatea si infatisarea mereu,o si desigur cineva o place pe Femke sau pe personajul jucat de ea Lady Alyssa care in realitate nu e cea ce pare.
Cartea a aparut la editura LEDA-CORINTeens.

CRT_CART_476

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s