Recenzia lui Arachne-Vara Fatala de Mons Kallentoft

O adolescenta este gasita dezbracata si plina de sange intr-un parc din oras;nu-si aminteste nimic din ceea ce i s-a intamplat.Pe malul unui lac e descoperit un cadavru mutilat oribil.Pentru Malin Fors devine dureros de evident ca arsita din jur e doar o problema secundara in raport cu crimele odioase.Mai ales ca ambele victime au exact varsta fiicei ei,iar ea devine tinta numarul unu.

Parerea mea:Acest roman politist suedez este bestial ,da recunosc imi plac foarte mult romanele politiste,mai ales cele suedeze.Personajul pricipal este Malin Fors,o politista inraita dupa bautura ,asa e ,am citit in carte ceea ce bea ea cand se simte intr-o stare anevoioasa, dar ce sa faci asta e viata.Criminalul este o persoana cu un trecut trist ,apasator si omoara pentru un scop anume pe care il veti sti doar cumparand si citind cartea.Toate crimele au ceva in comun,victimele sunt fete de aceeasi varsta.Mi-a placut intriga ,felul in care Malin se comporta si cum rezolva cazul cu ajutorul colegilor ei.Este o carte asemanatoare vieti de politist ,cu bune si cu rele.
Aceasta carte a aparut la EDITURA TREI.

varafatala

Reclame

2 gânduri despre „Recenzia lui Arachne-Vara Fatala de Mons Kallentoft

  1. In seara asta am terminat-o de citit. Foarte captivanta si plina de suspans! Mi-as dori sa le citesc si pe celelalte 3 din seria romanelor dedicate lui Malin Fors, dar se gasesc mai greu sau deloc, din pacate!

    1. Toamna si Sacrificiu din miezul iernii,uitatate pe Elefant.ro,pe Libris si chiar pe site-ul edituri.Uitate pe facebook,sunt grupuri care vand carti,poate le gasesti.Din pacate Vara fatala,Toamna si Sacrificiul….sunt singurele pe care le vei gasi.Romanul dedicat primaveri nu este tradus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s